Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+2) a restabilit egalitatea.

O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la finele acestei runde găldenii au retrogradat din punct de vedere matematic.

De partea cealaltă, Metalurgistul Cugir a avut iarăși parte de un meci nebun, a treia rundă la rând, un joc în care a trecut prin toate stările.

Dezamăgire totală, am reușit și să ne facem de râs cu acea fază din final, în care am primit gol din degajarea portarului. Am dominat jocul, am avut ocazii mari, dar din păcate asta a fost! Sunt foarte supărat, mai sunt 3 etape și tragem linie”, a spus Lucian Itu

„Îmi felicit băieții pentru puterea de a se mobiliza după atâtea înfrângeri, nu e ușor să te antrenezi și să joci când vezi că ești ultimul și orice ai face, toate îți merg pe dos. Mulțumim lui Dumnezeu și mergem înainte în încercarea de a încheia competiția împăcați că am făcut cât  am putut, în situația noastră”, a transmis Paul Ciucă.

Cu o defensivă improvizată în zona centrală (Frențiu-Grosu), în condițiile absențelor lui Lupșan, Șt. Radu și Potopea, ultima clasată și-a vândut scump pielea sub Drăgana. Vizitatorii au deschis scorul în minutul 14 prin S. Mureșan – șut la colțul lung, iar 6 minute mai târziu portarul Suciu a apărat o lovitură de pedeapsă executată de Cocan. Egalarea a survenit după pauză, la reușita lui Cocan (55, deviere la centrarea lui Vitinha), care s-a revanșat după ratarea acelui penalty. V. Popa (77, reluare cu capul) a adus avantajul de partea gazdelor, însă Frențiu (90+2, reluare a balonului revenit din transversală, după o degajare a portarului Suciu!) a parafat rezultatul final.

La finele acestei runde, Industria Galda de Jos a retrogradat din punct de vedere matematic, după numai un sezon de la promovarea pe a treia scenă.

Până la acest joc, „galben-albaștrii” aveau un singur punct din ultimele 13 confruntări și 6 înfrângeri succesive, cu 5 meciuri consecutive fără a înscrie.

Metalurgistul: Perjeriu – R. Păcurar (87, Onaci), Dohotariu, V. Popa, Vitinha (87, Gavrilă), Șaucă, cpt, Barbu, P. Păcurar, Cocan, M. Domșa (70, Kiraly), Bura (81, Raica); rezerve Csapo, Neagu, Cîrloanță, L. Itu, Tăban. Antrenor Lucian Itu.

Industria: Suciu/ cpt – Juncan, Frențiu, Grosu, C. Dănilă (38, Oneț), Baghiu, Circov, Stănilă (87, B. Popescu), V. Domșa (87, An. David), S. Mureșan (70, Giorgiu), Cioară; rezerve Groza, Grecu, Puha, Șt. Radu, Căt. Ivașcu. Antrenor Paul Ciucă

În etapa următoare, a 8-a din play-out, sâmbătă, 11 mai sunt întâlnirile CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir și Industria Galda – Avântul Reghin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea