Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, în cantonament centralizat *Cîrstean va fi testat de Metalul Reşiţa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir - CSM Sighetul4După eşecul usturător din „amicalul” cu CFR Cluj, scor 0-8 (0-6), divizionara terţă Metalurgistul Cugir a început de luni cantonamentul centralizat la domiciliu. Efectivul care va bifa stagiul de pregătire este compus din următorii: *portari: Gurincu, Lăncrănjan; jucătorii: Bold, Tăban, Şt. Radu, Medeşan, G. Goronea, Cr. Kilin, Avramescu, Necşulescu, Piko (CS Afumaţi), M. Neagu, Şuteu, Itu, Iovănescu, Al. Varga (CSO Cugir), Negru şi Crişan (Şănătatea Cluj), R. Ţili (atacant Gaz Metan Mediaş), plus localnicii Iordache, Nemeş, Enache şi Cr. Grozav (de la CSO Cugir). De asemenea, sub comanda antrenorului Cristian Coroian se mai află în probe o serie de fotbalişti, ce vor fi testaţi zilele următoare. Astăzi, Metalurgistul a mai susţinut o partidă test, în deplasare cu FC Caransebeş (condusă de ex-uniriştii Alin Artimon şi Alin Paleacu). Divizionara secundă s-a despărţit în această iarnă de albaiulianul Fabian Himcinschi, ajuns la CSM Rm. Vâlcea sub comanda lui Alex Pelici.

Ieri dimineaţă, atacantul Adrian Cîrstean (24 de ani) a plecat în Banat pentru a fi testat de Metalul Reşiţa (locul trei în Seria a 2-a din Liga a 2-a). Sâmbătă, sub Drăgana urmează meciul de verificare cu Performanţa Ighiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Teodora Damian, handbalista din Războieni-Cetate, la Trofeul Carpați, cu naționala României de junioare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Teodora Damian, handbalista de 17 ani din Războieni-Cetate, participă în acest weekend la Trofeul Carpați, la Sf. Gheorghe, cu naționala României de junioare Teodora Damian, talentata handbalistă din Războieni-Cetate, face parte din efectivul naționalei de junioare a României care în aceste zile dispută, la Sfântu Gheorghe, Trofeul Carpați Niro. În „Sepsi Arena” reprezentativa „tricoloră”, pregătită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea