Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir este alături de antrenorul Cristian Coroian şi îi mulţumeşte lui Marius Opric

Dan HENEGAR

Publicat

în

Problemele grave de sănătate acuzate în ultima perioadă de antrenorul Cristian Coroian au bulversat coroianechipa Metalurgistul Cugir, care s-a văzut în imposibilitatea de a mai conta, din motive obiective pe „Coro”, internat la Cluj-Napoca, după ce a trecut prin momente dramatice.

Până la revenirea acestuia, sperăm cât mai grabnică, oficialii cugireni au apelat la sprijinul lui Marius Opric, care şi-a arătat disponibilitatea de a pune umărul şi a sprijini clubul în aceste clipe dificile.

Metalurgistul şi-a explicat punctul de vedere printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare, poziţie pe care v-o prezentăm în cele ce urmează: „Intreaga familie ACF Metalurgistul Cugir este Metalurgistul Cugir-Soimii Pancota83cu sufletul alaturi de antrenorul nostru, domnul Cristian Coroian caruia ii dorim o refacere cat mai rapida, multa sanatate si il asteptam alaturi de noi cat mai repede ! Pana atunci un important membru al Familiei Metalurgistul, un OM in adevaratul sens al cuvantului, un prieten care a fost mereu alaturi de noi cu sfaturi si chiar fizic in momentele dificile pe care Metalurgistul le-a trait in trecut va conduce antrenamentele si meciurile alaturi de secundul nostru Lucian Itu ! Nu mai are nevoie de nici o prezentare suplimentara, a facut mereu parte din familia noastra si cu siguranta il cunoasteti: domnul Marius Opric este alaturi de noi!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea