Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Metalurgistul Cugir, cea mai grăbită echipă din Alba | Deocamdată, două transferuri sub comanda lui Lucian Itu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir este în această vară cea mai grăbită formație din Alba, elevii lui Lucian Itu având fixată reunirea pentru luni, 10 iulie (o săptămână ma târziu încep CSM Unirea Alba Iulia și CSU Alba Iulia).

Până în prezent, “roș-albaștrii” au reușit să bifeze două transferuri, fundașul Alexandru Kiraly (ex-CS Ocna Mureș) și mijlocașul Gheorghe Hăprianu (fost la LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș Under 19) și mai sunt discuții pentru înregimentarea altor doi jucători. Acesta din urmă a impresionat vara trecută, la Daia Română, la finala Cupei României Under 19, când a marcat o dublă contra cugirenilor în meciul câștigat de LPS Sebeș scor 4-0.

De asemenea sunt certe despărțirile de Căt. Pop și Tîrla (jucători care nu mai sunt eligibili “under”), în vreme ce Perjeriu și Udrea au semnat prelungirea înțelegerilor. Nu este deocamdată clară situația altor 4 jucători: Haj (nici el nu mai este “under”, student la Cluj-Napoca), Selagea (la final de contract, este curtat de Industria Galda de Jos și implicat ca antrenor la Optimum Alba Iulia), Boldea (a purtat discuții cu CSM Unirea Alba Iulia și CSU Alba Iulia) respectiv Cîrloanță (aparține de CSC Șelimbăr, de unde fusese împrumutat).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În ediția precedentă, deși a ajuns în play-off, Metalurgistul Cugir a cunoscut un regres, terminând doar pe poziția a 4-a în Seria 9, după ce anterior, în două rânduri a fost la baraje de promovare (cu SCM Zalău, 2021 și Minaur Baia Mare, 2022).

Formația de sub Drăgana a încheiat al 10-lea sezon consecutiv pe a treia scenă și se pregătește de al 11-lea. Comparativ cu 2013, anul în care s-a promovat în eșalonul terț (4-0 cu Rapid Jibou, la Oradea), în lot mai sunt Tăban, Șuteu, M. Neagu și Lucian Itu (ca jucător a semnat 3 reușite în ediția anterioară, la 44 de ani), antrenorul care a bifat 4 stagiuni succesive pe banca echipei de suflet.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea