Metalurgistul Cugir, cea mai bine clasată din Alba, se va reuni în 20 ianuarie | Șapte jocuri de verificare pentru formația lui Lucian Itu

Gruparea de sub Drăgana, Metalurgistul Cugir, cea mai bine clasată la finele turului dintre conjudețene (poziția a 4-a, în apropierea podiumului Seriei a 5-a, cu 26 de puncte), și-a fixat programul pregătirii invernale din 2020.

Astfel pentru elevii antrenorului jucător Lucian Itu goarna reunirii va suna luni, 20 ianuarie, antrenamentele desfășurându-se la domiciliu, unde este prevăzut și un cantonament centralizat timp de o săptămână, începând din 27 ianuarie.

Șirul meciurilor de verificare va debuta cu confruntarea cu Spicul Daia Română (25 ianuarie), amical urmat de cele cu CS Universitatea Alba Iulia (1 februarie), LPS Cetate Deva (8 februarie și miercuri, 19 februarie), “U” Cluj (15 februarie, în deplasare) și Sticla Arieșul Turda (22 și 29 februarie).

Momentan nu sunt anunțate transferuri în tabăra “roș-albaștrilor”, fiind certe numai despărțirile produse în timpul campionatului, de Gorea, Coltor (a ajuns la Fotbal Cumuna Recea) sau Lang, însă căutările pentru înregimentarea unor jucători continuă în următoarea perioadă. Efectivul “roș-albaștrilor” este compus momentan din 21 de jucători, între care și R. Trif și Budin – absenți marea majoritate a turului din pricina unor accidentări.

Precizăm că Metalurgistul Cugir a încheiat într-un mod excelent prima parte a campionatului, cu 5 victorii consecutive și 9 meciuri în care nu a cunoscut gustul înfrângerii, punctajul înregistrat în tur de cugireni fiind superior celui acumulat împreună de celelalte două echipe din Alba (Unirea Alba Iulia – 16 puncte, Industria Galda – 8 puncte).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...