Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, cea mai bine clasată din Alba, se va reuni în 20 ianuarie | Șapte jocuri de verificare pentru formația lui Lucian Itu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gruparea de sub Drăgana, Metalurgistul Cugir, cea mai bine clasată la finele turului dintre conjudețene (poziția a 4-a, în apropierea podiumului Seriei a 5-a, cu 26 de puncte), și-a fixat programul pregătirii invernale din 2020.

Astfel pentru elevii antrenorului jucător Lucian Itu goarna reunirii va suna luni, 20 ianuarie, antrenamentele desfășurându-se la domiciliu, unde este prevăzut și un cantonament centralizat timp de o săptămână, începând din 27 ianuarie.

Șirul meciurilor de verificare va debuta cu confruntarea cu Spicul Daia Română (25 ianuarie), amical urmat de cele cu CS Universitatea Alba Iulia (1 februarie), LPS Cetate Deva (8 februarie și miercuri, 19 februarie), “U” Cluj (15 februarie, în deplasare) și Sticla Arieșul Turda (22 și 29 februarie).

Momentan nu sunt anunțate transferuri în tabăra “roș-albaștrilor”, fiind certe numai despărțirile produse în timpul campionatului, de Gorea, Coltor (a ajuns la Fotbal Cumuna Recea) sau Lang, însă căutările pentru înregimentarea unor jucători continuă în următoarea perioadă. Efectivul “roș-albaștrilor” este compus momentan din 21 de jucători, între care și R. Trif și Budin – absenți marea majoritate a turului din pricina unor accidentări.

Precizăm că Metalurgistul Cugir a încheiat într-un mod excelent prima parte a campionatului, cu 5 victorii consecutive și 9 meciuri în care nu a cunoscut gustul înfrângerii, punctajul înregistrat în tur de cugireni fiind superior celui acumulat împreună de celelalte două echipe din Alba (Unirea Alba Iulia – 16 puncte, Industria Galda – 8 puncte).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea