Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – ASA 2 Tg. Mureş 4-0 (1-0)| Victorie categorică, de Zilele Orașului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-cs-iernut-29În a treia etapă a Seriei a 5-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir – ASA 2 Tg. Mureş 4-0 (1-0).

O partidă spectacol făcută de echipa lui Călin Moldovan, care a dominat copios, repurtând un succes categoric, al doilea la rând stagional, pe propriul teren.

Scorul a fost deschis de Vezan (33), cu capul, din interiorul careului, după o pasă de la Itu. În minutul 61 a punctat și fundașul Cl. Maftei, majorând avantajul. Tot Maftei (69) a înscris, fază la indigou, servant fiind Vezan în ambele rânduri. Scorul a fost parafat de Covaciu (90+1), cu un șut de la 20 de metri.

Prima repriză a fost controlată de gazde, ce au mai ratat ocazii prin Stoianof și Itu.

*Călin Moldovan: „Victoria, cadou pentru Cugir”

Acest succes net reprezintă un cadou fotbalistic oferit de Metalurgistul fanilor din localitate, în aceste zile, la Cugir desfășurându-se Festivalul „Toamna Cugireană”. ASA 2 Tg. Mureș a pierdut întâiul joc stagional, sub Drăgana fiind primul meci în care nu a marcat. „Victoria noastră este un cadou pentru Cugir, pentru suporterii care au venit în număr mare la stadion. Am jucat foarte bine, ne-am descătușat, am fost concentrați tot meciul. Ne bucurăm că am legat două rezultate pozitive, am înscris 4 goluri, am ratat numeroase ocazii și n-am dat adversarului prea multe șanse să se apropie de poarta noastră. Echipa a arătat atitudine și disponibilitate la efort„, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

*Vezan a ieșit la rampă, gol și două pase decisive!

După ce în precedentele două confruntări susținute în tricoul Metalurgistului nu a impresionat, rămânând mai degraba dator, de data aceasta Ovidiu Vezan și-a arătat clasa. Un gol și două pase decisive și-a trecut în cont mijlocașul Cugirului, care a ieșit la rampă, prestația sa deosebită fiind facilitată de o nouă poziție în teren. „Dacă în precedentele două jocuri Vezan s-a pus în slujba echipei, acum au venit și realizările individuale. Experiența sa este foarte utilă pentru noi, Vezan este un jucător important, care contează, ca de altfel fiecare jucător care-și aduce aportul în teren„, a menționat Călin Moldovan.

*Calificare la „masa verde” în Cupa României

Metalurgistul Cugir s-a calificat în turul al 4-lea din Cupa României, după decizia de astăzi a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF. Astfel, după ce a câștigat pe teren cu 9-0 (1-0), ACS Fotbal Comuna Recea a pierdut cu 0-3 și a fost sancționată și cu o amendă de 1600 de lei.

Metalurgistul: Vlase – Maftei, Negrescu (46, Toriște), Bactăr, D. Popa – Itu (46, Tăban), Covaciu, Măd. Popa, Cocină (85, M. Udrea) – Stoianof (71, Ad. Radu), Vezan; rezerve D. Popescu – I. Tătar, Cioban.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea