Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalul Aiud continuă în Liga a IV-a, aiudenii joacă duminică, în etapa a 14-a la Săsciori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dată retrasă în urmă cu câteva zile, Metalul Aiud continuă în Liga a IV-a şi va juca duminică în prima etapă a returului partida din deplasare cu Energia Săsciori.

Este o veste bună pentru suporterii din municipiu, care au fost afectaţi de vestea tristă. Lotul de seniori este compus din Ioan Boldea (j), Marius Luca (Mureşul Gâmbaş) – Eugen Szekely (Mureşul Gâmbaş), Cristian Florea (j), Cristian Băgăian (nou legitimat), Cosmin Georgiu (nou legitimat), Marius Căluşer (nou legitimat), Alexandru Oltean (nou legitimat), Răzvan Orlea, Cristian Georgiu (fratele lui Cosmin), Alexandru Moguţ (fost la CS Zlatna), Cristian Sîrb, Alexandru Hagea, Ilarie Raţiu (Performanţa Alba Iulia), plus juniorii A.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Antrenor Marius Căluşer va fi sprijinit de Cosmin Cegorgiu, cel ce a militat pentru continuarea activutăţii la această echipă de tradiţie. „Am reuşit în trei zile să legitimăm jucători şi să rezolvăm să nu plece juniorii. Important este ca echipa de juniori A şi seniorii să continue pentru că Metalul este un nume. Primăria mi-a dat acordul şi a promis că ne va ajuta cu transportul. La şedinţa de marţi m-am prezentat în calitate de cetăţean„, a spus Cosmin Georgiu, cel care e dispus să renunţe la cariera de arbitraj din Liga a IV-a (doar la Liga a 5-a), pentru a juca fotbal la Metalul la vârsta de 32 de ani. La nivelul băncilor tehnice, Căluşer va fi ajutat de Eugen Szekely , iar la juniori antrenor va fi Cosmin Georgiu.

*S-a implicat financiar şi Sabi Szekely (ASC Poli Timişoara)

Indiferent nu a rămas aiudeanul Szabolcs Szeleky, golgheterul prim divizionarei ACS Poli Timişoara.

Pentru a continua au existat cheltuieli, viză anuală, noi legitimări, vizită medicală plus datoriile către AJF. Am fost ajutaţi în partea pecuniară de Adrian adam, fost jucător al Metalului, actualmente în USA, Eugen Szekely, un alt jucător al Metalului Adrian Szekely şi de Zolz Kerekes, iubitor al fotbalului şi nu în ultimul rând de Sabi Szekely, actualmente la ACS Poli Timişoara„, a mai spus Georgiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea