Rămâi conectat

Politică Administrație

Mesajul primarului Mircea Hava scris în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Regelui Mihai: Am pierdut pe cel mai important om al României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a scris, joi, în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Regelui Mihai, că ”am pierdut pe cel mai important om al României”.

„Sincere condoleanțe. Am pierdut pe cel mai important om al României. Spiritul rămâne. Alba Iulia rămâne alături de Casa Regală și de tot ce însemnați”, a scris primarul Mircea Hava.

Cartea de condoleanțe a fost deschisă, joi, în prezența oficialităților locale și județene, care au ținut un moment de reculegere. Primul care a scris în ea a fost primarul din Alba Iulia, Mircea Hava. Acesta a spus, presei, la finalul evenimentului, că Regele Mihai a plecat doar ”fizic” dintre noi.

”Majestatea sa nu mai este, a plecat, dar a plecat fizic pentru că spiritul lui și ceea ce a făcut pentru România rămâne. Noi, cei din Alba Iulia, și toți din România suntem recunoscători. Maiestate, veți rămâne mereu în sufletul și în inima noastră, ca un om care s-a bătut pentru România, care a făcut lucruri deosebite pentru România”, a spus Mircea Hava.

În Sala Unirii din Alba Iulia, simbol și templu al României Mari, fostul suveran a primit titlul de „Cetățean de Onoare al municipiului Alba Iulia”.

Cartea va fi înmânată Casei Regale după înmormântarea Regelui Mihai, în semn de omagiu din partea județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea