Mesajul primarului Mircea Hava scris în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Regelui Mihai: Am pierdut pe cel mai important om al României

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a scris, joi, în cartea de condoleanțe deschisă în memoria Regelui Mihai, că ”am pierdut pe cel mai important om al României”.

„Sincere condoleanțe. Am pierdut pe cel mai important om al României. Spiritul rămâne. Alba Iulia rămâne alături de Casa Regală și de tot ce însemnați”, a scris primarul Mircea Hava.

ELIT

Cartea de condoleanțe a fost deschisă, joi, în prezența oficialităților locale și județene, care au ținut un moment de reculegere. Primul care a scris în ea a fost primarul din Alba Iulia, Mircea Hava. Acesta a spus, presei, la finalul evenimentului, că Regele Mihai a plecat doar ”fizic” dintre noi.

”Majestatea sa nu mai este, a plecat, dar a plecat fizic pentru că spiritul lui și ceea ce a făcut pentru România rămâne. Noi, cei din Alba Iulia, și toți din România suntem recunoscători. Maiestate, veți rămâne mereu în sufletul și în inima noastră, ca un om care s-a bătut pentru România, care a făcut lucruri deosebite pentru România”, a spus Mircea Hava.

Mihail David - 2020

În Sala Unirii din Alba Iulia, simbol și templu al României Mari, fostul suveran a primit titlul de „Cetățean de Onoare al municipiului Alba Iulia”.

Cartea va fi înmânată Casei Regale după înmormântarea Regelui Mihai, în semn de omagiu din partea județului Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

#DEMOCRATIEINCOLONIE 8 decembrie 2017 at 11:21

Ce gargara ieftina… Regele Mihai I a fost un om pe care tu si partidul tau de loseri l-ati batjocorit chiar si in anul 2011 cand i-ati boicotat in Parlament declaratia solemna prilejuita de implinirea varstei de 90 de ani, dupa ce tatucul tau Basau’ a declarat cu o zi inainte labe1tv ca a vandut tara la rusi si ca este un om josnic care a pactizat cu comunistii. Noroc ca unii romani pe care ii manipulezi sistematic, cu aceste declaratii, au mintea scurta… Pun pariu ca nu se bucura nimeni mai mult decat voi „noul penele” ca a murit deoarece ati scapat de grija restaurarii monarhiei in Romania.

HH 8 decembrie 2017 at 12:48

CATA IPOCRIZIE, PANA UNDE POATE AJUNGE MIZERIA UMANA !

Avrămuț 8 decembrie 2017 at 18:52

În 2011 la 90 de ani de la Încoronare în Catedrala Reîntregirii au fost întârziate lucrările la pavajul din fața catedralei pentru ca altețele sale regale să acceadă la biserică prin poarta din dos …nu știu dacă cu bună știință sau din ignoranță strada ECATERINA VARGA în capătul către muzeu se numește mitropolit Andrei Șaguna care a predat-o cătanelor imperialiste prin vicleșug pe cea care se lupta în ținutul Abrudului pentru drepturile moților în justiție și care o ascundeau de autorități care astfel au reușit să o întemnițeze !?

Andrei Instalatorul 11 decembrie 2017 at 15:01

un primar hot si pervers ce isi vede interesele lui !

Andrei Instalatorul 11 decembrie 2017 at 15:01

Hava dute unde e Ceausescu !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...