Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

MESAJE de 8 Martie: URĂRI și FELICITĂRI pentru mama, nașa, sora sau colega

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MESAJE de 8 Martie 2023: URĂRI și FELICITĂRI pentru mama, nașa, sora sau colega

Pentru a aduce un omagiu tuturor doamnelor din întreaga lume, a fost desemnată o zi specială a anului în care ele primesc toată atenția și complimentele. Așadar, mai jos sunt exemple de mesaje de 8 Martie pentru mama de 8 Martie, pentru nașa, pentru sora sau colega.

Citește și: Mesaje de 8 Martie. Mesaje de Ziua Femeii. FELICITARI de 8 martie • URARI de 8 martie

Femeile sunt ființe importante din viața fiecărui om, așa că vă recomandăm să profitați de Ziua Femeii pentru a le reaminti ce înseamnă ele pentru voi cu ajutorul acestor frumoase texte de 8 Martie/ Ziua Femeii. Alegeți un text pentru mama de 8 Martie, pentru soție, prietenă sau fiică și completați-l după bunul plac!

Sunt atât de multe roluri pe care le interpretezi în viață, dar cel mai bun este al unei femei frumoase, cea mai bună fiică, mamă și soție. Felicitări de 8 Martie pentru tine!

Femeia ne-a adus pe această planetă, ne-a hrănit, ne-a făcut ceea ce suntem astăzi. Cu toții trebuie să ne angajăm să o facem fericită mereu! Felicitări de 8 Martie, mami!

Citește și: FELICITARI de 8 MARTIE. MESAJE și URARI de ZIUA FEMEII

Ești o femeie frumoasă, cea mai bună prietenă și o mamă uimitoare! Sunt mândru că am o mamă ca tine! Felicitări de Ziua femeii!

Fără tine, lumea mea se simte incompletă. Fără tine, inima mea se simte singură. Lasă lumea să se înveselească de la zâmbetul tău! Felicitări de 8 Martie!

O femeie puternică iubește, iartă, pleacă, dă drumul, încearcă din nou și perseverează, indiferent de ceea ce-i aruncă viața asupra ei. Fii mereu o femeie puternică! Felicitări!

Ești culorile vibrante ale curcubeului din viața mea! Când vine întunericul, tu devii lumina. Când culorile se estompează, tu strălucești. Ai o personalitate uimitoare și vioaie! Felicitări de Ziua femeii!

În ciuda eșecurilor – te-ai ridicat. În ciuda tristeții – te-ai înveselit. În ciuda durerii – continui să lupți! Păstrează-ți spiritele bune, ajutându-te să atingi noi culmi. Felicitări mari de 8 martie!

De fiecare dată când o femeie se ridică pentru ea, ea se ridică pentru toate femeile. Nu părăsiți niciodată calea dreptății în viață. La mulți ani de Ziua femeii!

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

Ai o eleganță când zâmbești. Ești puternică și emoțională în același timp. Îți doresc o Zi fericită a Femeii!

Ești o prietenă, ești un ghid. Mă faci să mă simt fericit și înțelept. Ești un suflet fericit și frumos. Ești cu siguranță o luptătoare pentru a-ți atinge obiectivul. Ești o persoană minunată și o femeie frumoasă. La mulți ani de Ziua femeii!

De 8 Martie, apare un sentiment de mândrie și încântare că am o prietenă atât de puternică. Să știi că lumea mea este strălucitoare datorită ție! Ești femeia mea perfectă și astăzi îți urez un 8 Martie fericit!

Nimeni nu este la fel de perfect ca tine! Ești steaua mea strălucitoare! La mulți ani de 8 Martie!

Ești o femeie; aceasta este superputerea ta. Îți trimit cele mai bune urări cu ocazia specială a Zilei Internaționale a Femeii!

Ești talentată. Iubești și ai puterea să arăți asta. Ai curajul să te transformi cu timpul. Mergi și iei ceea ce-ți este destinat! Ai o inimă de aur, ești o femeie puternică cu o personalitate prea îndrăzneață. Noroc de așa femeie! Îți doresc o zi fericită a femeilor!

Profesorii buni nu au niciodată impactul doar pentru un an, ci pentru o viață! Felicitări de Ziua femeii!

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, felicitări şi urări frumoase pe care le puteţi trimite prin SMS odată cu venirea primăverii

O femeie puternică este o femeie hotărâtă să facă ceva ce alții sunt hotărâți să nu facă. Dvs. sunteți acea persoană puternică pentru mine, doamnă. Felicitări de 8 Martie!

Felul în care ne-ați învățat, cunoștințele pe care le-ați împărtășit, dragostea și grija pe care ni le-ați dat, vă fac cea mai bună profesoară din lume! Felicitări de 8 Martie!

“Fii o versiune de sine stătătoare a ta, nu o versiune a altcuiva”. Asta m-ai învățat! Mulțumesc pentru tot, stimată doamnă. Felicitări de Ziua femeii!

Un profesor te ia de mână, deschide o minte și atinge o inimă. Vă dorim o zi foarte fericită și uimitoare a femeii!

Unul dintre cele mai curajoase lucruri pe care le poți face este să te identifici, să știi cine ești, în ce crezi și unde vrei să ajungi. Felicitări de 8 Martie!

Femeile sunt lideri oriunde te uiți – de la CEO-ul care conduce o companie până la gospodina care își crește copiii și își conduce casa. Țara noastră a fost construită de femei puternice și vom continua să dărâmăm zidurile și să sfidăm stereotipurile. Felicitări de Ziua Femeii tuturor doamnelor!

Avem nevoie de femei la toate nivelurile, inclusiv în partea de sus, pentru a schimba dinamica, remodela conversația, pentru a ne asigura că vocile femeilor sunt ascultate, ci nu trecute cu vederea și ignorate. Felicitări de 8 Martie tuturor femeilor!

Există două teorii ale certurilor cu o femeie. ȘI NICIUNA NU FUNCȚIONEAZĂ! Felicitări de Ziua femeii!

Femeia poate fi comparată cu sarea. Prezența ei nu este întodeauna luată în seamă, dar absența ei face ca lucrurile să nu aibă gust!!! Dedic acest mesaj tuturor frumoaselor doamne de Ziua femeii!!!

Citește și: Mesaje de Paste fericit. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Salut, scumpo! Îți mulțumesc că ai zguduit această lume cu zâmbetul tău. Felicitări de 8 Martie!

Femeia împuternicită este puternică dincolo de măsură și frumoasă dincolo de descriere. Felicitări de Ziua femeii!

O femeie intelectuală nu își pierde niciodată timpul prețios în căutarea atenției celorlalți. Ea ridică ștacheta atât de sus, încât toată lumea să o poată vedea. Să ai o zi foarte fericită a femeii!

Suntem mereu datori femeilor, mai întâi pentru viața însăși și apoi pentru că ne face să merite să trăim! Felicitări de Ziua femeii!

Femeia este superlativă; cel mai bun lider din viață, cel mai bun ghid în zilele fericite, cel mai bun consolator în durere. Felicitări de Ziua femeii!

În spatele fiecărei doamne hotărâte, există o inimă puternică care o face capabilă să schimbe lumea. Ea îți poate transforma obiectivele în realitate și îți poate lumina inima cu puterea iubirii. Felicitări de 8 Martie!

Ești o femeie uimitoare care face ca orice altă femeie să vrea să fie tu!!! Felicitări de 8 Martie!

Astăzi sărbătorim eleganța și grația puterii feminine. Vă dorim o Zi fericită Internațională a Femeii!

Unde sunt femei, va fi bucurie… La mulți ani de 8 Martie!

Citește și: ISTORICUL zilei de 8 MARTIE – Ziua Internaţională a Femeii. Cum a apărut această sărbătoare în lume

Fie ca fericirea și binecuvântările lui Dumnezeu să fie întotdeauna alături de tine. La mulți ani de 8 Martie!

Gestionarea timpului, executarea termenului și munca grea sunt cele mai bune trei calități ale tale. Ești un exemplu puternic de DETERMINARE ȘI DEDICARE. La mulți ani de 8 Martie, stimată colegă!

Rezistența, bunătatea și curajul fac împreună sinele interior al unei FEMEI. La mulți ani de Ziua femeii, scumpo!

Ai totul în tine pentru a cuceri lumea cu pașii tăi! Felicitări de 8 Martie!

Fie ca spiritul tău luminos și pasional să fie alături de tine mereu. La mulți ani de Ziua femeii!

În spatele fiecărei femei de succes, este ea însăși. La mulți ani de Ziua femeii!

Simțiți-vă ambițioase, sărbătoriți cu fericire și manifestați-vă puterea. Este ziua voastră! La mulți ani de Ziua femeii!

Avea nevoie de un erou, așa că a devenit unul. Felicitări de Ziua femeii!

Apreciez femeile atractive și ambițioase care au fost o sursă de inspirație excelentă pentru noi toți. Inegalitatea de gen a devenit acum un lucru al trecutului, iar femeile pot fi văzute concurând cu bărbații în fiecare sferă a vieții. Felicitări de 8 Martie tuturor femeilor minunate!

Mamele, surorile, soțiile, bunicile, mătușile sau chiar profesorii noștri sunt cele mai bune exemple ale modului în care femeile pot crea o diferență în viața noastră, făcându-ne persoane responsabile și intelectuale de mâine. 8 Martie sărbătorește contribuțiile femeilor în societate și le oferă respectul și aprecierea cuvenite pe care le merită cu adevărat. Felicitări tuturor femeilor cu această zi importantă!

De 8 Martie, să mulțumim fiecărei femei pe care o cunoaștem, care ne-a atins viața în cel mai eficient mod prin cuvintele și valorile lor amabile!

Fii fericită, simțindu-te femeie, prințesă, regină. La mulți ani de 8 Martie!

Citește și: Mesaje de Florii • Felicitări de Florii • Urări de Florii care pot fi transmise prin SMS persoanele care își serbează onomastica de Florii

Într-o zi frumoasă de 8 martie, aș vrea să ai dragoste, bucurie, tandrețe. Lasă oamenii atenți, respectuoși și grijulii să te înconjoare mereu!

Obțineți doar succesul. Scufundați-vă în cel mai adânc ocean și urcați pe cei mai înalți munți. Puteți face față cu mult curaj greutăților și totuși să fiți neînfricate. La mulți ani de Ziua femeii!

Ești puternică, atrăgătoare și grijulie! Astăzi este ziua ta! Sărbătorește-o din plin!

Ești minunată, ca un trandafir, doar diferența este una: trandafirul se ofileste de la îngheț, iar farmecul tău – niciodată! Felicitări de 8 Martie!

Vă doresc fericire și dragoste – sunt mai dragi decât toate cadourile! Și toate visele să se împlinească într-o zi frumoasă de 8 martie!

Printre primele zile de primăvară, 8 martie este cel mai scump. Pe tot pământul, pentru toți oamenii, primăvara și femeile sunt la fel. Felicitări cu Ziua femeii!

8 martie este o zi atât de mare, încât fetele o așteaptă din tot sufletul. Vreau să-ți urez o sărbătoare minunată!

Citește și: MESAJE pentru copii. FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii de ziua copilului din partea părinților, bunicilor

Soarele meu, salut! Te felicit azi! Pentru mine, nu există alta în lume! Te iubesc si îmi este dor de tine.

Fiecare emoție, fiecare moment de bucurie este incomplet fără tine! La mulți ani de Ziua femeii!

Felicitări de 8 Martie, soră! Îți doresc să obții în viață tot ceea la ce speri și visezi! Bucură-te de Ziua Femeii din plin!

Cel mai bun lucru în a avea o soră este că am întotdeauna o prietenă bună. Felicitări de 8 Martie!

Datorită ție am învățat atât de multe despre forța emoțională și bunătatea. Felicitări de Ziua femeii, mama!

Ai stat mereu lângă mine, indiferent de orice. Vreau doar să-mi exprim recunoștința și aprecierea pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine. La mulți ani de 8 Martie, mama!

Dragă mamă, m-ai crescut, m-ai învățat și m-ai protejat chiar de la început. Mulțumesc că mi-ai arătat mereu ce e bine și m-ai apărat de rău. Îți doresc o zi fericită a femeilor!

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători

Mă simt cu adevărat binecuvântată că am cea mai bună mamă din această lume, care este și o femeie inspirațională. Îți doresc o zi foarte fericită a femeii, mamă!

Femeile puternice își realizează visele, iar femeile care își sacrifică viața pentru bunăstarea copiilor sunt pur și simplu excepționale! La mulți ani de Ziua Femeii, mămica!

Este dificil să găsești o prietenă ca tine. Cu tine lângă mine, mă simt binecuvântată. Cele mai bune urări de Ziua femeii către cea mai bună prietenă a mea!

Femeia este un simbol al curajului și un semn al perfecțiunii. La mulți ani de 8 Martie, prietena mea perfectă!

Focul din inima unei femei este cea mai puternică armură. Poate arde lumea cu ea sau poate răspândi căldură. Fii o femeie ambițioasă ca întotdeauna. La mulți ani de Ziua femeii!

Prietenia este cea mai minunată legătură și este cu siguranță o binecuvântare! La mulți ani de Ziua femeii!

M-ai ținut de mână când toată lumea a plecat, ca să mă sprijini și să fii puterea mea. Mulțumesc, prieteno, și cele mai bune urări de Ziua femeii!!!

Citește și: MESAJE DE ANUL NOU. Idei de SMS-uri, urări şi felicitări pe care le puteţi trimite celor dragi de Revelion

Frumusețea femeii cu fiecare an care trece doar crește. La mulți ani de 8 Martie, iubito!

O femeie este una dintre cele mai frumoase creații ale lui Dumnezeu. Este respectuoasă ca o fiică; grijulie ca o soră; plină de căldură ca o prietenă. La mulți ani de Ziua femeii, doamnă specială!!!

O femeie este îmbrăcată în putere și demnitate. Ea râde fără teamă de viitor. La mulți ani de Ziua femeii!

Fii o fată puternică, care poate trece prin cele mai rele. Fii o femeie neînfricată care ar îndrăzni să facă orice. Fii o doamnă independentă care poate urca pe scările succesului fără sprijinul bărbaților. Fii o femeie curajoasă care nu dă înapoi niciodată. La mulți ani de Ziua Femeii!

Dincolo de kilometri… vreau doar să spun… Ești SPECIALĂ! La mulți ani de 8 Martie, iubirea mea!

Fii întotdeauna o femeie cu o personalitate puternică. Las-o pe fiica ta să aibă un model de urmat și pe fiul tău să știe ce ar trebui să caute la soția sa când va deveni bărbat. La mulți ani de 8 Martie, dragă!

A fi cu tine întotdeauna mă face să simt că este un vis frumos. Afecțiunea din ochii tăi, felul în care zâmbești îmi aduce atâta fericire! Promit să rămân lângă tine toată viața! La mulți ani de Ziua femeii!

Ziua femeii îmi amintește de modul în care mi-ai făcut viața mai bună în fiecare zi care trecea. Gesturile tale de dragoste și grijă au creat diferențe influente în viața mea. Sunt cea mai fericită persoană doar datorită ție, soția mea! Felicitări cu 8 Martie!

Ești o fiică harnică, ești o soție cinstită, ești o iubită pasională, ești o soră dulce. La mulți ani de Ziua Femeii!

Nu cerși niciodată și niciodată nu te certa. Ai curaj și luptă pentru vise! La mulți ani de Ziua femeii!

Prin anii trecuți, ți-am împărtășit fiecare secret, fie el amar sau dulce! Ai fost o mare sursă de încredere pentru mine și te voi prețui pentru totdeauna! La mulți ani de Ziua femeii!

Trebuie să știi că poți face acest lucru. Ești o femeie puternică. O vei scoate la capăt. Continuă doar să crezi în tine. La mulți ani de 8 Martie, fiică dragă!

Este cu o inimă bună, moale, dar puternică. Ești onestă. Ești genul de femeie cu care mergi la război și genul de femeie cu care te căsătorești. Ești o persoană atât de uimitoare! La mulți ani de Ziua femeii, dragă!

Aș dori să vă felicit cordial pentru sărbătoarea veselă a primăverii. De lumina soarelui și de privirea voastră clară avem nevoie în egală măsură!

Profesoare minunate! Vă dorim să fiți fericiți în aprilie și mai, astăzi și mâine și mii de ani! La mulți ani de 8 martie!

Lasă greutățile vieții să zboare departe de casa ta! Îți doresc să fii mereu iubită și să simți bucurie în orice moment. La mulți ani de 8 Martie!

Sursa: fericitazi.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea