Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Medicul Claudiu Ioan Filip, admis la concursul organizat de Spitalul din Alba Iulia pentru specialitatea Chirurgie plastică

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul Claudiu Ioan Filip a câștigat concursul organizat, în 17 august, de Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru specialitatea Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă.

Spital Alba Iulia02Potrivit unei note publicate pe site-ul instituției, acesta a obținut 77,31 de puncte la proba scrisă 86,66 de puncte la proba practică și 32,23 de puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse de candidat. Pentru acest concurs a mai susținut examenul un candidat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În iunie, Spitalul din Alba Iulia a scos la concurs patru posturi de medici: un post vacant de medic în specialitatea Recuperare, medicină fizică şi balneologie; un post vacant de medic în specialitatea Chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă; un post vacant de medic în specialitatea oftalmologie; un post vacant de medic în specialitatea cardiologie.

Ionuț Mihai Moldovan și Irina Diana Tămășoi-Moisil au fost admiși pentru specialitatea recuperare, medicină fizică și balneologie, respectiv oftalmologie.

Concursul pentru specialitatea Cardiologie, la care s-a înscris un singur candidat, Alin Ionuț Grosu, se organizează în 18 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea