Rămâi conectat

Societate

Medicii vă recomandă: Cât mai puţine escapade în ger

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Având în vedere că în această perioadă se înregistrează temperaturi foarte scăzute, iar pe lângă ger şi viscolul va pune stăpânire pe judeţul nostru, Direcţia de Sănătate Publică Alba face câteva recomandări celor care se încăpăţânează să iasă afară din case în frig. Medicii le recomandă persoanelor în vârstă, bolnavilor cronici, copiilor, gravidelor în ultimul trimestru de sarcină şi persoanelor cu handicap fizic să evite contactul cu aerul rece din această perioadă. Cei care sunt nevoiţi să iasă în frig trebuie să poarte încălţăminte şi îmbrăcăminte călduroasă, adecvate sezonului rece, să-şi protejeze mâinile şi faţa dacă au rămas descoperite, să evite excesul de băuturi alcoolice.
De asemenea, trebuie să supravegheaţi sursele de încălzire pentru a preveni intoxicaţia cu monoxid de carbon şi evitaţi să călătoriţi cu maşini care nu au posibilităţi de climatizare şi nu sunt echipate corespunzător.
Dacă apar primele semne de agravare a bolilor cronice sau de răceală şi degerături, trebuie să vă adresaţi imediat medicului, transmite dr. Cristina Galoş, purtătoarea de cuvânt a DSP Alba. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

MESAJE de MOS NICOLAE 2023. SMS-uri, urări și felicitări pe care le poți trimite de Sfântul Nicolae

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de SFANTUL Nicolae – 6 decembrie 2023 • Mesaje de Moș Nicolae • SMS-uri, URĂRI, FELICITĂRI haioase şi amuzante pentru prieteni sau iubit (a) de Moș Nicolae În ziua de MOŞ NICOLAE îşi serbează ziua toţi cei pe care îi cheamă NICOLAE, Nicoleta, Niculina sau alte derivate. Cu toate acestea, ziua de MOŞ NICOLAE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare