Rămâi conectat

Curier Județean

Medicii trag un semnal de alarmă: 5 persoane din judeţul Alba au fost internate în spital din cauza consumului de ciuperci

Dragoş Suciu

Publicat

în

ciuperciÎn cursul zilei de joi şi miercuri în judeţul Alba alte 5 persoane au fost intoxicate cu ciuperci. Medicii trag un semnal de alarmă asupra consumului întâmplător de ciuperci care dăunează grav sănătăţii dacă sunt recoltate de aşa zişii-cunoscători din cauza faptului că se pot strecura foarte uşor ciuperci necomestibile.

În ultimele 36 – 48 de ore 5 persoane din judeţul Alba au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba dintre care două persoane au fost internate la Secţia de Terapie Intensivă. Un bărbat de 74 de ani din Galda de Sus, o fată de 15 ani din Tăuţ şi o familie din Cugir, o femeie de 40 ani, un bărbat de 48 ani şi fata lor 22 ani au fost internaţi în spital manifestând greţuri şi vărsături. Două persoane din această familie (tatăl şi fata) au prezentat fenomene neurologice şi a fost necesară internarea la reanimare în Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba.

Medici atrag atenţia asupra faptului că un consum de astfel de produse necunoscute poate duce la deces.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea