Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Medici pediatri, neurologi şi psihiatri, din ţară şi din străinătate în Alba Iulia la un congres organizat la UAB

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 200 de medici neurologi, psihiatri, neurochirurgi, kinetoterapeuţi precum şi profesori universitari de neurologie psihiatrică din ţară şi din străinătate sunt prezenţi în perioada 8 – 13 octombrie la cel de-al XIV-lea Congres al Societăţii de Neurologie şi Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului din România şi la cea de-a 36-a Conferinţă Naţională de Neurologie-Psihiatrie şi Profesii Asociate ale Copilului şi Adolescentului găzduite în premieră de municipiul Alba Iulia.

O parte din lucrările precongresului au fost prezentate astăzi, la ora 9.00, în Amfiteatrul A9 al Universităţii „1 Decembrie 1918”, unde medicii au avut ocazia să-şi prezinte lucrările, tematicile abordate fiind: „Tehnici de copping în patologia psihiatrică a copilului şi adolescentului”, „Asocierea ADHD (tulburări hiperkinetice cu deficit de atenţie) cu tulburarea de spectru autist şi epilepsie – aspecte clinice şi terapeutice” şi altele.

Congresul se va deschide oficial la ora 18.30 şi vor fi abordate următoarele teme: „Psihotraumatologie” şi „Tehnici proiective în psihiatria copilului şi adolescentului”.

Manifestarea este organizată de SNPCAR (preşedinte dr. Axinia Corcheş), în parteneriat cu UAB şi prin implicarea Consiliului Judeţean Alba şi a DGASPC Alba.

[nggallery id=415]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea