Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medic nou la secția de primiri urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia are, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), un medic nou, după ce Ramona Adela Căbulea a promovat concursul organizat în ianuarie pentru acest post vacant. 

Spital - sectia de urgente02Medicul Ramona Adela Căbulea a promovat concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia având un punctaj final de 199,77 puncte, după ce a obținut la proba scrisă 80,33 de puncte, la proba clinică/practică 75 de puncte, iar la analiza și evaluarea activității profesionale 44,44 puncte.

Spitalul Județean de Urgență a scos la concurs, în această perioadă, mai multe posturi vacante, în specialitatea gastroenterologie, nefrologie, psihiatrie, chirurgie generală, pediatrie, anestezie și terapie intensivă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea