// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Medalie de argint pentru juniorul albaiulian Mihnea Costachi, la Campionatul Național de blitz pentru seniori de la Covasna

Medalie de argint pentru juniorul albaiulian Mihnea Costachi la Campionatul Național de blitz pentru seniori desfășurat astăzi la Covasna!

”Este a treia medalie națională de seniori în ultimii patru ani pentru Mihnea în această probă foarte spectaculoasă în care fiecare jucător are la dispoziție pentru întreaga partidă 3 minute de gândire, la care se adaugă câte 2 secunde bonificație după fiecare mutare efectuată”, explică Marius Ceteraș, președintele Clubului de șah din Alba Iulia..

Titlul a fost câștigat de tânărul mare maestru internațional Bogdan Deac din Râmnicu Vâlcea, în timp ce medalia de bronz i-a revenit marelui maestru internațional Bela Badea, născut la Aiud și stabilit în urmă cu 30 de ani în București.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419