Rămâi conectat

Sport

Medalie de argint pentru atleţii blăjeni la Naţionalele de cros

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 2 aprilie, la Botoşani a avut loc Campionatul Naţional de cros pentru juniori 2, copii 3, 2 şi 1, întrecere la care au luat startul şi 25 de atleţi blăjeni, de la CSŞ Blaj şi AC „Mica Romă” Blaj, pregătiţi de Cristina Man şi Nicolae Berghean. Cel mai important rezultat a fost obţinut de ştafeta masculină a AC „Mica Romă” Blaj, juniori 3 (14-15 ani), care pe distanţa de 4000 de metri a cucerit medalia de argint (a acumulat 57 puncte), în componenţa Alexandru Pintea – locul 10 la individual, Darius Cristea – locul 12, Alin Oancea – locul 15, Sebastian Marean – locul 20, Alexandru Maier – locul 30, Călin Gorcea – locul 32. De asemenea, ştafeta masculină a copiilor 2 de la CSŞ Blaj (Bogdan Man – locul 22, Alexandru Raica – locul 28, Ovidiu Oltean – locul 35 şi Valentin Rusu – locul 37) a încheiat competiţia pe poziţia a 4-a pe distanţa de 1500 metri. La individual, Darius Ioica (copii 3) a terminat pe locul 13 pe distanţa de 1200 metri, iar în competiţiile pe echipe, la junioare 2 echipa feminină a ocupat locul 6, băieţii de la copii 1 s-au situat pe locul 7, iar la copii 1 feminin s-a obţinut o clasare pe locul 10. „Cu acest prilej s-a tras cortina peste sezonul de iarnă, în acest interval de timp atleţii blăjeni adunând un număr de 17 medalii naţionale la diversele competiţii, o zestre foarte bogată, plus două distincţii în întrecerile balcanice”, a declarat Cristina Man, antrenor AC „Mica Romă” Blaj.
În week-endul ce urmează, competitorii judeţeni vor fi prezenţi la două competiţii extrem de importante, sâmbătă, 9 aprilie, la Bistriţa, la cea de-a şasea ediţie a Crosului „Gabriela Szabo”, respectiv duminică, 10 aprilie, la prima ediţie a Maratonului Internaţional Cluj-Napoca, eveniment sportiv ce cuprinde 4 probe diferite (maratonul, semimaratonul, cursa populară şi cursa pentru copii).
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea