Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci tare pe “Cetate”: CSM Unirea Alba Iulia – Gloria Bistrița! Pelici: “O partidă foarte importantă împotriva liderului”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia are parte de un meci de foc sâmbătă, ora 14.00, pe “Cetate”, o dispută împotriva liderului Seriei 9, Gloria Bistrița, la ultima reprezentație a anului în fața fanilor. “Alb-negrii” speră într-un rezultat pozitiv pentru a-și menține șansele de a accede în play-off, în condițiile în care etapa precedentă au repurtat prima victorie externă a stagiunii și au urcat pe locul al 5-lea, la două “lungimi” de Unirea Ungheni, ocupanta poziției a 4-a, asta și pe fondul unor rezultate favorabile înregistrate în a 13-a rundă.

Va fi un duel interesant și între băncile tehnice pe care se regăsesc antrenori de calibru, Alexandru Pelici și Adrian Falub, ambii cu mandate în Cetatea Marii Uniri în cele două perioade când echipa fanion a Albei a promovat și a evoluat pe prima scenă (2002-2005, pentru primul, respectiv 2009-2010 în cazul celui de-al doilea).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O partidă foarte importantă, într-un moment în care ne stă gândul la lupta pentru play-off, la șansele de a accede între primele 4 formații. Orice punct este binevenit și sperăm să reușim să anulăm în teren diferența de 11 puncte existentă în acest moment în ierarhie”, a precizat Alexandru Pelici.

În urmă cu două luni, mai precis în 22 septembrie, pe Stadionul “Jean Pădureanu” a fost o umilință pentru vizitatori. Gloria a câștigat cu un set de tenis, 6-1, deși a evoluat actul secund în inferioritate, reușind să marcheze de 3 ori! După acest eșec rușinos, produs în etapa a 5-a, Stelian Gherman și-a anunțat plecarea de la gruparea albaiuliană, care a reușit, ulterior, să-l convingă pe Pelici să accepte provocarea și să preia echipa încă din acest an. Gloria Bistrița vine după 6 victorii consecutive, de 4 întâlniri nu a primit gol, iar amfitrionii nu pot conta, din diverse motive pe Fetița, T. Suciu (acidentați) și Roșu (suspendat).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea