Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Meci pierdut în „setul de aur” de Volei Alba-Blaj! „Coşmarul” Dinamo continuă şi în semifinale, 3-2 în primul joc

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba-Blaj a arătat că poate pune mari probleme vicecampioanei Dinamo, ce a avut nevoie de „setul” de aur pentru a câştiga primul joc din semifinale, scor 3-2 (22-25, 25-23, 25-18, 23-25, 16-14).

Echipa din „Mica Romă” a pierdut întâiul meci din penultimul act şi încearcă să egaleze sâmbătă situaţia, un nou meci în Capitală, de la ora 19.00, pentru a-şi pune în valoare avantajul terenului propriu în cursul săptămânii viitoare.În acest sezon, Dinamo a învins în 5 rânduri formaţia din „Mica Romă”, însă în 3 rânduri partidele s-au încheiat în 5 seturi (în campionat).

*Discuţii tensionate între oficiali

După ce în setul al doilea, Marian Ştefan a intrat în teren pentru a protesta la o decizie a arbitrului de scaun şi apoi a discutat cu primarul Gheorghe Rotar, aflat în tribună, tensiunea şi-a spus cuvântul şi la final, când oficialii ambelor tabere au dialogatpe un ton ridicat, în contradictoriu, minute bune deznodământul partidei.

„Să nu vorbim de lucruri ce s-au întâmplat în afara voleiului, noi discutăm despre echipa noastră. Am dovedit că se poate, sâmbătă e nouă partidă. Trebuie să fim cu capul sus, s-a văzut caracterul nostru, am observat că se poate şi mergem înainte. Am încredere în fete, trebuie să ne recuperăm şi fizic şi psihic”, a spus Branko Gajici.

[nggallery id=1364]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Performanța Ighiu – FC Lopadea Nouă 32-0, un scor de Cartea recordurilor!!! Rezultat incredibil în Liga 4!!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu a reușit un rezultat incredibil în etapa a 26-a în Liga 4, victorie cu 32-0 (11-0) cu „lanterna roșie” FC Lopadea Nouă! Un scor de Cartea Recordurilor, în jocul de la Cricău, un rezultat care va rămâne ca record al fotbalului din Alba, după evenimentele din 1989! Vizitatorii s-au prezentat cu numai 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea