Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci amical, Retezatul Hațeg – CSU Alba Iulia 1-1 (0-0) | Studenții, la primul gol încasat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu prilejul împlinirii a 75 de ani de fotbal hațegan, CSU Alba Iulia a susținut un meci de verificare cu Retezatul Hațeg, vicecampioana Ligii a 4-a din județul vecin.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), D. Stanciu deschizând scorul în minutul 72 (egalarea a survenit în minutul 89).

Gruparea din Cetatea Marii Uniri a mizat pe formula R. Damian – S. Fulea, I. Neag, R. Trif, Puha – Joldeș, Al. Petresc, Ad. Hăprian, Ad. Lăcătuș – R. Morar, Baghiu; au mai intrat Căt. Negrușa, V. Ignat, Bercea, Goguța, D. Stanciu, Cos. Năcreală, Ad. Păcurar, Petruse, plus juniorii L. Nemeș și D. Nicu (absenți Bucurică, Circov, M. Domșa, Apetri, Bălșan, Fl. Schiau, D. Olălău). Antrenor Mihai Manea.

Este primul gol primit de formația universitară în cele 5 jocuri de verificare susținute după finala Cupei României, faza județeană. La finele săptămânii viitoare, CS Universitatea Alba Iulia va debuta în noua ediție a Ligii a 4-a, cu un meci pe “Cetate”, cu CS Zlatna. Ultima repetiție amicală a fost cuprinsă în programul manifestărilor prilejuite de aniversarea a 75 de ani de fotbal hațegan, eveniment ce a cuprins și un meci de old boys, între gloriii fotbalistice din localitate, pe teren regăsindu-se Mihai Manea și Nicolae Ghișa!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea