Rămâi conectat

Sport

Meci amical, Performanța Ighiu – Gloria Albești 4-0 (1-0) | Prima victorie amicală a divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu a învins astăzi, într-o partidă amicală disputată la Vulcan, județul Brașov, pe Goria Albești (locul 8 în Liga a IV-a Constanța), scor 4-0 (1-0).

Golurile echipei din Alba, aflată în cantonament la Codlea au fost realizate de Seiwerth (nou-venit de la FC Hermannstadt), Coltor, Oniche și Fetița.

Este al doilea joc de verificare susținut în Brașov de Performanța, după cel de sâmbătă cu Cetate Râșnov, pierdut 0-1, în minutul 88.

Formația pregătită de Mihai Manea și Raul Oargă este la întâiul succes din această iarnă, una în care echipa s-a reconstruit din mers, după implicarea finanțatorului Armando Popescu.

Pentru Performanța au evoluat următorii: Dr. Pop – Oprița, Potopea, Iclănzan, Coltor – Trifa, Oniche – Fetița, S. Turuș, Circov – Seiwerth; au mai intrat Cr. Păcurar și Buda; absenți, din diverse motive I. Grozav, Cl. Oara și D. Mărginean.

Amicalul cu AFC Hărman a fost anulat, astfel că joi, FC Braşov, pregătită de albaiulianul Cornel Ţălnar va juca la Vulcan cu Performanţa Ighiu, de la ora 12.00.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea