Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Material lemnos fără acte confiscat de polițiști, după un control la o firmă, în Sebeș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din IPJ Alba şi lucrători ai I.S.V. Alba, au efectuat noaptea trecută o verificare la punctul de lucru din municipiul Sebeş al unei societăţi comerciale din Şugag, ce are ca obiect de activitate depozitarea şi prelucrarea materialului lemnos.

În incinta depozitului a fost identificată o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani, angajat al unei societăţi de transport din localitatea Laz, care era încărcată cu cantitatea de 20,392 metri cubi material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de echipa de control, a rezultat că datele prevăzute în documentele de însoţire a materialului lemnos nu corespundeau cu realitatea, pe camion fiind identificată o cantitate mai mare de lemn. În plus, s-a constatat faptul că buştenii de esenţă răşinoasă nu aveau aplicată amprenta dispozitivului dreptunghiular”, precizează preprezentantul IPJ Alba.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu art. 21, lit. i din Legea nr. 171/2010 şi cu art. 19, al.1, lit. n din Legea 171/2010, cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei iar întreaga cantitate de material lemnos, a fost confiscată.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, desfăşurat la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii: Clasamentul competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, desfăşurat la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii: Clasamentul competiției Campionatul militar de tenis – finala pe Forţele Aeriene, care s–a desfăşurat la Alba Iulia, la Baza Sportivă Constructorul în perioada 20–26 mai, şi–a desemnat câştigătorii. La evenimentul sportiv organizat de specialiștii Secției Educație Fizică Militară din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea