Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Mărturia unui pacient internat la spitalul „Matei Balș”. „Minute în șir se auzeau doar pompierii la parter”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru pacienţi cu Covid-19 au murit în incendiul izbucnit vineri dimineaţa, în jurul orei 5.00, la spitalul Matei Balş și peste 100 de pacienți au fost evacuați. Procurorii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

Un bărbat a povestit, clipele de groază prin care a trecut, imediat după ce un incendiu a pornit la Institutul „Matei Balș”.

Citește și: INCENDIU VIOLENT la Spitalul Matei Balș! Patru persoane au fost carbonizate. Planul ROȘU de intervenție a fost declanșat

„Singurul lucru pe care l-am auzit a fost „Rămâneți în camere”, când a început să fie fum peste tot. După aceea, a fost explozia, s-a stins lumina, s-a oprit oxigenul la care eram legat și s-a făcut liniște”, a spus un pacient care era internat la Institutul „Matei Balș”, în timp ce a izbucnit incendiul, în urma căruia patru oameni au murit.

Citește și: Cauza INCENDIULUI MORTAL de la Spitalul Matei Balș, din această dimineață. Ministrul Sănătății: „Sunt 2 piste”

Bărbatul internat a precizat că „minute în șir se auzeau doar pompierii la parter”.

„Nimeni nu spunea „Stați linistiți, venim sa va scoatem” sau ceva, sa stii ca nu te-au parasit acolo!”, a adăugat sursa citată.

Sursă: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea