Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Marți, 30 septembrie: Ședință la Consiliul Local Sebeș – Vezi Ordinea de zi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul local al Municipiului Sebeş este convocat în şedinţă publică ordinară, în data de 30 septembrie a.c. Între cele 23 de proiecte de hotărâre de pe Ordinea de zi se află: desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie ale şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ – teritorială; reabilitarea pistei de alergare din jurul terenului oficial de fotbal nr. 1 din cadrul Bazei sportive Arini; aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Modernizare străzi: Aurel Vlaicu, 8 Martie, Fântâna de Aur, Sticlarilor; aprobarea Proiectului Tehnic pentru obiectivul de investiţii:”Alimentare cu apă sat Răhău etc.

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind majorarea Bugetului general centralizat al Municipiului Sebeş pe anul 2014 , cu suma de 185,00 mii lei, precum şi utilizarea de la fondul de rezervă a sumei de 137,70 mii lei.
2. Proiect de hotărâre privind virarea excedentului bugetului de venituri proprii al activităţii de păşunat înregistrat la finele anului 2013.
3. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeş a unui teren în suprafaţă de 56 mp , situat administrativ în extravilanul Municipiului Sebeş , str. industriilor, înscris în CF nr. 80035 Sebeş, nr. cad. 80035.
4. Proiect de hotărâre privind transmiterea dreptului de folosinţă gratuită în favoarea d-nei Riţa Emanuela – asupra terenului situat în Lancrăm , înscris în CF nr. 77484 Sebeş – nr. CF vechi 2583 Lancrăm , nr. top. 3273/72.
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local al Municipiului Sebeş în Consiliile de Administraţie ale şcolilor din învăţământul preuniversitar de pe raza administrativ – teritorială a municipiului Sebeş .
6. Proiect de hotărâre privind darea în administrare către Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului a Clădirii centralei termice Lucian Blaga şi schimbarea destinaţiei din centrala termică Casa Artelor Sebeş.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea reabilitării pistei de alergare din jurul terenului oficial de fotbal nr. 1 din cadrul Bazei sportive Arini.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitaţie publică deschisă , a terenului în suprafaţă de 4,00 mp , situat administrativ în Sebeş, str. M.Kogălniceanu vis-a-vis de S.C. Kronospan S.A. , cu destinaţia amplasare panou publicitar de tip backlight de dimensiuni de4 m x 3m.
9. Proiect de hotărâre privind amplasarea unor stâlpi cu lămpi solare de iluminat stradal în spaţiul situat în interiorul sensurilor giratorii din municipiul Sebeş .
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Protocolului de colaborare între Municipiul Sebeş şi Agenţia pentru Agenda Digitală a României.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului social „ŞCOALA – CALEA SPRE UN VIITOR MAI BUN”.
12. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea compartimentului Centru de Zi pentru Persoane cu Dizabilităţi şi modificarea organigramei şi statului de funcţii al Serviciului Public de Asistenţă Socială Sebeş.
13. Proiect de hotărâre privind desfăşurarea de activităţi sportive în Municipiul Sebeş, parcul Arini în cadrul proiectului „Săptămâna Europeană a Mişcării – România 2014″.
14. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii ale Centrului Cultural „Lucian Blaga „ din subordinea Consiliului Local al Municipiului Sebeş.
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiţii „Modernizare străzi: Aurel Vlaicu, 8 Martie, Fântâna de Aur, Sticlarilor, Municipiul Sebeş proiect nr.23/2011.
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitaţie publică deschisă , a terenului în suprafaţă de 4,00 mp , situat administrativ în Sebeş, str. Valea Frumoasei nr.14, cu destinaţia amplasare panou publicitar de tip backlight de dimensiuni de 4 m x 3m.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului Tehnic pentru obiectivul de investiţii:”Alimentare cu apă sat Răhău, Municipiul Sebeş”.
18. Proiect de hotărâre privind încetarea valabilităţii HCL nr. 252/2013 şi HCL nr. 253/2013.
19. Proiect de hotărâre privind repartizarea în chirie a apartamentului nr. 13 din blocul nr. 53, scara D, cartier Lucian Blaga- Sebeş, locuinţe construite din fonduri ANL către Calamba Nicoleta – Alina.
20. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei PUZ şi a RLU proiect 7/2014 „Amenajare iaz piscicol şi exploatare agregate minerale”- extravilan Municipiului Sebeş- Lancrăm, zona Capul Deal.
21. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei PUZ „Sală de festivităţi, cazare şi zonă de agrement” – Sebeş, str. Abatorului, nr. 39.
22. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate personală.
23. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului Adiţional nr. 1 la Statutul Asociaţiei şi cuantumul cotizaţiei datorate Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Salubris Alba”
– Informarea nr. 31309/10.09.2014 – adresa Asociaţiei „HANDBAL CLUB ALBA SEBES”.
– Informarea nr.31479//l 1.09.2014- adresa Asociaţiei F.C. VIITORUL RĂHĂU.
– Informarea nr. 31596/12.09.2014 – Notificarea familiei ZANK prin av. Leonard Mircea Lungu.
– Informarea nr. 32824/24.09.2014 – adresa cetăţeni str. Mircea cel Mare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea