Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marți, 3 noiembrie: MANIFESTAȚII publice ale cadrelor medicale, anunțate de Sanitas România. Unde se vor desfășura

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Federația Sanitas din România a anunțat organizarea unor manifestații publice ale cadrelor medicale nemulțumite de atitudinea autorităților față de cererile lor. Acestea vor avea loc marți, în data de 3 noiembrie.

Consiliul National al Federației SANITAS întrunit astăzi, 29 octombrie 2020, în ședință extraordinară, cu participarea președinților organizațiilor județene SANITAS din toată țara, reprezentând peste 100.000 de membri de sindicat din unitățile sanitare, cele de asistentă medico-socială si cele de asistență socială, a analizat rezultatele întâlnirii reprezentanților SANITAS cu echipa guvernamentală condusă de premierul Ludovic Orban, însoțit de dna Raluca Turcan – viceprim-ministru, dl Nelu Tătaru – ministrul Sănătății, dl Florin Cîțu – ministrul Finanțelor Publice.

Luând în considerare angajamentele și promisiunile de soluționare a revendicărilor Federației SANITAS, asumate de Guvern la întâlnirea din 12 octombrie a.c.,

Ținând cont de faptul că, pentru o parte din măsurile ce urmau a fi luate, autoritățile au solicitat un răgaz de câteva zile pentru realizarea de evaluări cu caracter financiar.

Având în vedere faptul că au trecut deja mai bine de 2 săptămâni în care niciunul din ministerele de resort sau instituțiile abilitate să soluționeze revendicările SANITAS nu a înțeles să prezinte cel puțin un plan pe termen scurt pentru dezamorsarea situației deosebit de tensionate din sistemul sanitar și cel de asistentă socială.

Constatând că starea de nemulțumire persistă în rândul membrilor noștri de sindicat din sistemele pe care le reprezentăm, aceștia având nevoie de rezultate concrete, materializate în acordarea tuturor drepturilor legale, Consiliul Național al Federației SANITAS a hotărât organizarea unor manifestații publice, în fața Guvernului României, în zilele de marți, începând cu data de 3 noiembrie 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea