Rămâi conectat

Curier Județean

Marți, 18 august 2020: Proiecție de film inedită cu imagini din Sebeșul antebelic, în Parcul Tineretului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți, 18 august 2020, începând cu ora 21.00, în Parcul Tineretului din Sebeș, va avea loc un eveniment inedit: Eduard Schneider va oferi comunității locale imagini unice, din Sebeșul antebelic. Pentru a completa atmosfera, fundalul muzical va fi asigurat de Ovidiu Pârjol, care va interpreta partituri de Carl Filtsch.

Proiecția va fi precedată, în jurul orei 20.30, de un moment de reenactment istoric cu participarea Ordinului Scutierilor de Muhlbach.

În calendarul care cuprinde evenimentele cultural-educative ale Municipiului Sebeș aferente anului 2020, în cursul lunii august sunt prevăzute o serie de manifestări prilejuite de sărbătoarea orașului și pentru marcarea a 775 de ani de la prima atestare documentară. Având în vedere actualul context epidemiologic și ținând cont de măsurile necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeș susține organizarea acestei proiecții de film și transmite publicului rugămintea de respecta cât mai riguros măsurile necesare pentru ocrotirea sănătății.

Accesul în zona delimitată în care va avea loc evenimentul începe în jurul orei 20.00, purtarea măștii de protecție este obligatorie, organizatorii oferind soluții dezinfectante și efectuând un triaj prin scanarea temperaturii.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag să descoperim împreună povestea frumoasă a Sebeșului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea