Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Oameni şi locuri

Marius Mitrofan este cel mai bun broker imobiliar român din lume

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    “Sunt mândru că sunt albaiulian, şi educaţia din România şi-a spus cuvântul, inclusiv cea de la HCC”. Acestea sunt cuvintele brokerului imobiliar român numărul 1 mondial, Marius Mitrofan, din Alba Iulia, care în anul 2001 a emigrat în Toronto, Canada. La 7 martie 2012, în cadrul Galei de premiere a celor mai buni agenţi de Real Estate din lume ce a avut loc la Mandalay Bay Convention Center din Las Vegas – USA şi la care au participat 2000 de agenţi din întreaga lume ai companiei Remax Realtron Realty Inc., albaiulianul a primit „Platinum Club Award”. Trofeul se acordă ca o recunoaştere pentru înaltul profesionalism de care a dat dovadă în ultimul an, pentru rezultatele excelente în activitatea de tranzacţii imobiliare, cât şi pentru gradul ridicat de satisfacţie al clienţilor.
Compania la care Marius Mitrofan lucrează din anul 2005, are peste 116.000 de agenţi în 82 de ţări şi peste 7000 de reprezentanţe în toată lumea. Conjudeţeanul nostru a ţinut să îşi exprime recunoştinţa şi recunoaşterea pentru educaţia pe care a primit-o acasă, la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”, şi apoi la Academia Militară din Bucureşti. “Cred că e important să subliniez că educaţia din România a fost extraordinară, atât la HCC, unde am terminat în 1985 cât şi la facultate. Liceul acela practic m-a format şi am acumulat o cultură generală destul de bogată, în ceea ce fac este importantă şi interacţiunea cu diferite naţionalităţi, cultura şi modul cum vorbesc şi negociez cu ei, toate au la bază fundamentele pe care le-am învăţat în cursul liceului şi pentru care mulţumesc profesorilor şi tuturor celor  cu care am interacţionat în Alba Iulia şi apoi Bucureşti, în timpul facultăţii”, a spus Mitrofan.
Albaiulianul are o carieră spectaculoasă în ceea ce priveşte tranzacţiile imobiliare. După ce a continuat să înveţe mereu, reuşind să obţină mai multe diplome în specializări de top precum ABR, CRS în vânzări, Marius Mitrofan a ajuns să fie unul dintre cei mai de succes brokeri imobiliari din lume. “Practic visul mi l-am îndeplinit. Să fiu cel mai bun în domeniul în care lucrez. Sunt Platinum Award winner din 2007 până în 2011. Este un nivel foarte ridicat în Remax (n.a. compania la care este angajat) apoi sunt membru în “Hall of fame” (Galeria celor faimoşi) din anul 2009. Sunt singurul român în Hall of Fame cred”, a mărturisit Marius.
Despre ziarul Unirea, brokerul spune că “a rămas cel mai bun şi cel mai vechi ziar din Alba”, şi că îl citeşte şi acum online, seara când vine de la muncă.

Bogdan PRESECAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea