Rămâi conectat

Politică Administrație

Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: Drumurile Zlatna-Almașu Mare și Vingard-Ohaba vor fi reabilitate ÎNAINTE DE TERMEN!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba: Drumurile Zlatna-Almașu Mare și Vingard-Ohaba vor fi reabilitate ÎNAINTE DE TERMEN!

Consiliul Județean continuă să investească masiv în modernizarea drumurilor pe care le are în administrare. În momentul de față, pe DJ 705 (Zlatna-Almașu Mare) și pe DJ 106 K (Vingard-Ohaba) lucrările avansează într-un ritm foarte bun, lucru de care m-am convins, personal, la deplasările pe care le fac, săptămânal, pe aceste șantiere.

Pe ambele tronsoane se execută și urmează să fie făcute lucrări de mare anvergură: straturi pentru fundații, rigole din beton armat, ziduri de sprijin, șanțuri ranforsate, consolidări, podețe, amenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale, acces către proprietăți șamd.

Finanțarea pentru ambele șantiere vine din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin programul „Anghel Saligny”, iar sumele sunt cel puțin consistente: 31.188.417,78 lei, cu T.V.A., pentru tronsonul Zlatna-Almașu Mare și 28.832.320,00 lei, cu T.V.A., pentru tronsonul Vingard-Ohaba.

Trebuie să remarc profesionalismul constructorilor și avansul de timp pe care îl au față de termenele existente în contracte.

Un mare merit le revine și primarilor din Șpring (doamna Iulia Stănilă), Zlatna (domnul Silviu Ponoran), Ohaba (domnul Adrian Mihălțan) și Almașu Mare (domnul Zaharie Aron) pentru deschiderea, munca și eficiența de care dau dovadă în relația cu Consiliul Județean Alba.

Nu pot uita, totuși, că cele două tronsoane de drum au fost folosite, inclusiv ca pretext politic, de unii oameni care au dorit doar să își facă imagine. Să știți că pe nici unul dintre ei nu i-am văzut. Nici pe șantiere și nici în Consiliul Județean, pentru a afla, corect și de la sursă, cum stau lucrurile.

În ceea ce mă privește, am satisfacția că fiecare investiție finalizată va rămâne, pentru mulți ani de-acum încolo, în beneficiul locuitorilor județului. Și nu numai.

Tuturor, drumuri bune!

Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea