// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mâncăruri interzise de Biblie – Sunt considerate „necurate”

Părinţii Bisericii din primele secole susțin că alimentaţia creştinilor trebuie să fie una simplă, chibzuită şi sănătoasă, susţin . Multe dintre mâncărurile pe care le consumăm zilnic sunt considerate “necurate”.

Iisus Hristos spunea: „Viaţa este mult mai importantă decât hrana”. În Sfânta Scriptură a Vechiului Testament se vede că Dumnezeu a poruncit poporului Său, Israel să se abţină de a mânca din carnea unor animale, păsări şi a altor vietăţi ce trăiesc în mare şi pe uscat, acestea fiind alimente interzise în Biblie.

Carnea de porc. Este cea mai căutată în România, acoperind aproape jumătate din consumul de carne, de circa 60 de kilograme pe cap de locuitor pe an. „Să nu mâncaţi carne de porc şi să nu vă atingeţi de el”. (Leviticul 11:7-8)

CITEȘTE ȘI: Lista păcatelor pentru spovedanie. Vezi care sunt cele 193 de păcate pe care nici nu te gândești că le comiți

Carnea de iepure. Este bogată în proteine, gustoasă, dar se regăseşte pe lista de alimente interzise în Biblie. „Iepurele de casă e necurat pentru voi”.

Şi o parte din carnea de pasăre este pe lista de alimente interzise în Biblie. „Din păsări să nu mancati şi să vă îngreţoşaţi de acestea, că sunt spurcate: vulturul, zgribtorul si vulturul de mare; corbul şi şoimul cu soiurile lor; toată cioara şi soiurile ei; struţul, cucuveaua, rândunica şi uliul cu soiurile lui; huhurezul, lebăda, pelicanul şi cocorul; cocostârcul, pupăza şi liliacul”.

Sursa: realitatea.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Mâncăruri interzise de Biblie – Sunt considerate „necurate”

  1. dolfi 02.12.2017 la 21:30

    Daca rascoliti bine prin „cartea sfanta” ajungeti sa ziceti ca si aeru’ ii interzis…

  2. ineptul 03.12.2017 la 18:45

    …apoi noi umilii, credulii enoriasi , ne mincam unul pe celalalt, iar biserica ne sprijina prin pozitionarea ei .Cu totii avem un singur Dumnezeu, o singur drum, o singura Golgota.Ce pacat mai mare ca acesta?…