Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mănăilă a securizat buturile Mureşului Vinţu de Jos | Portarul Nicuşor Bănică, transfer de marcă în Liga a IV-a Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureşul Vinţu de Jos a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor, transferându-l pe experimentatul portar Nicuşor Bănică, ultima dată în Liga a 3-a, la Minerul Motru, adversar al conjudeţenelor Performanţa Ighiu şi Metalurgistul Cugir. N. Banica Muresul VintuVinţenii sunt foarte activi în această perioadă, din dorinţa de a alcătui un lot competitiv, capabil să asigure cât mai multe şanse în returul bătăliei pentru Liga a 3-a.

Este a 6-a achiziţie a iernii sub comanda lui Dan Mănăilă şi o mutare excelentă, în condiţiile în care compartimentul rămăsese descoperit prin plecarea titularului Vlad Ignat la Şurianu Sebeş.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Lansat de Ştiinţa, carte de vizită importantă

La 32 de ani, Nicuşor Bănică reprezintă un nume de luat în seamă. Acesta a apărat în Liga 1 la Universitatea Craiova, mai evoluând la Poiana Câmpina, Minerul Lupeni, Drobeta Tr. Severin, Pandurii Tg Jiu sau Alro Slatina, în majoritatea cazurilor în eşalonul secund. În condiţiile în care Mureşul mai avea la îndemână variantele Roman sau Man, N. Bănică va fi, cu siguranţă senator de drept între buturi în retur, anunţându-se un concurent serios la titlul neoficial de cel mai bun goalkeeper din Liga a IV-a Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea