Mall-urile se deschid din 15 iunie. Ce măsuri trebuie respectate

Începând cu 15 iunie, mall-urile își vor deschide ușile publicului, dar folosind mască de protecție. Înainte de a intra în incinta mall-ului, mâinile trebuie dezinfectate, temperatura va fi măsurată automat, iar agenții de pază vor verifica dacă oamenii din interiorul mall-ului poartă masca de protecție în mod corect.

Oamenii se vor putea bucura din nou de shopping sau să facă sport, dar nu vor putea să mănânce sau să vizioneze un film în incinta mall-ului.

ELIT

„Avem voie să venim cu trei prieteni, adică să fim un grup de trei. Dacă sunt membri ai aceleiaşi familii, lucrurile se schimbă. Este foarte dificil însă pentru un centru comercial să monitorizeze acest lucru. Ar trebui să legitimăm persoanele să vedem dacă sunt membri din aceeaşi familie”, explică Maria Crăciun, directorul unui centru comercial.

Patronii de mall-uri sunt foarte fericiţi şi abia aşteaptă să vii la mall. Cât despre măsuri, ele nu au fost făcute publice încă de autorităţi, dar patronii le-au intuit şi au amplasat dezinfectanţi, stickere cu distanţare socială şi de asemenea, la fiecare intrare ţi se va lua temperatura.

Mihail David - 2020

Sursa: mediafax.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...