Rămâi conectat

Monden-Clubbing

ASTĂZI: Trupa-vedetă a serialului „Pariu cu viaţa” – Lala Band va concerta la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LaLa Band, trupa fenomen a momentului în România, vine la Alba Iulia, în cadrul unui amplu turneu naţional, cel de-al treilea. Tinerii din Alba vor avea ocazia de  a se întâlni cu idolii lor, marţi, 26 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Succesul răsunator de care s-a bucurat LaLa Band pe tot parcursul anului trecut  a tranformat trupa-vedetă a serialului „Pariu cu Viaţa” într-una dintre cele mai apreciate şi iubite formaţii din România. În decembrie, LaLa Band a lansat cel mai nou material discografic, numit „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, al patrulea album din cariera trupei.

Energici şi entuziaşti, membrii trupei LaLa Band au început la sfârşitul lunii ianuarie cel de-al treilea turneu naţional din cariera lor muzicală, numit „LaLa Love Tour”! Lala Band dedică acest amplu turneu îndrăgostiţilor din toată ţara. Astfel, playlistul concertelor este special gândit pentru ca toţi adolescenţii prezenţi să simtă primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. În plus, tinerii artişti au pregătit şi multe surprize din sezonul 4 al serialului „Pariu cu viaţa”.

După ce anul trecut, mii de adolescenţi din toate colţurile ţării şi-au văzut idolii, trupa va străbate toată România pentru a se întâlni din nou cu fanii, în cadrul unui turneu care va cuprinde lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie. Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodată de preferaţii lor, prin achiziţionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet în cea mai buna zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster cu autografele artiştilor şi oportunitatea extraordinară de a participa la o sesiunea foto cu membrii trupei LaLa Band. Şedinţa foto pentru posesorii biletelor VIP va începe la ora 17.00. Atenţie, biletele VIP sunt limitate!

Biletele sunt diponibile la două categorii de preţuri: VIP Package – 150 lei şi categoria de 100 de lei. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.

E rândul tău să strigi: LaLa Band! Marţi, 26 martie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea