Mâine, ora 17.00, pe “Arena CSO”, Metalurgistul Cugir – Luceafărul Oradea | Derby sub Drăgana de “Toamna Cugireană”

Metalurgistul Cugir are parte mâine, vineri, 20 septembrie, de la ora 17.00, de derby-ul rundei a 5-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, confruntare sub Drăgana cu Luceafărul Oradea, fosta divizionară secundă și pretendentă la șefie.

Este o confruntare specială pentru amfitrioni, un meci devansat cu o zi întrucât în acest weekend în Cugir este a 22-a ediție a “Toamnei cugirene”, în fapt zilele localității.

În Alba poposește ocupanta locului secund, Luceafărul, ce a pierdut primele puncte stagionale în etapa anterioară, învinsă în Bihor în disputa cu Fotbal Comuna Recea, ce a detronat-o din fotoliul de lider, ocupanta locului secund, cu 9 puncte, avându-l în efectiv pe ex-uniristul Lăsconi.

“Roș-albaștrii” apar a doua oară în acest sezon în fața propriilor suporteri, având la activ o serie de trei jocuri consecutive fără a cunoaște gustul eșecului, după două remize consecutive venind și prima victorie din acest campionat, în derby “de Alba”, la Galda de Jos, când elevii lui Lucian Itu au spart gheața grație reușitei veteranului Alin Șuteu.

Din distribuția amfitrionilor vor lipsi P. Păcurar – suspendat și R. Trif – accidentat. Pentru Luceafărul Oradea vara trecută a fost o adevărată telenovelă, retrăgându-se din Liga a 2-a cu 4 zile înaintea startului, făcând astfel loc pe a doua scenă celeilalte echipe patronate de Nicolae Sarcină, Energeticianul, devenită ulterior Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...