Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Mâine, ora 15.00, CS Ocna Mureș – Unirea Ungheni | Test dificil pentru “Soda dragă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CS Ocna Mureș (locul 6, cu 8 puncte) are parte de un examen major în etapa a 7-a din Seria 9 a Ligii 3: meci acasă, sâmbătă, de la ora 15.00, cu Unirea Ungheni (ultima treaptă a podiumului, cu 4 puncte mai mult).

Dificultatea întâlnirii este cauzată de mai multe aspecte: ocnamureșenii traversează o perioadă mai puțin fericită (un singur punct în ultimele 3 etape); “Soda dragă” are miercuri un meci de gală pe propriul teren cu prim divizionara Chindia Târgoviște; dar mai ales întrucât Unirea Ungheni nu poate uita eliminarea din Cupa României, din urmă cu o lună, în 14 septembrie, după loviturile de departajare (ex-uniristul Al. Giurgiu egalase în minutul 90+1, iar portarul M. Țăranu a parat execuțiile lui M. Codrea și Petra), din competiția “KO”. Asta, dincolo de faptul că formația din Mureș are obiectiv declarat atacarea promovării în Liga 2.

Nu ne gândim la duelul cu Chindia, întrucât ne așteaptă un meci dificil. Am însă încredere că vom reuși să-I contracarăm pe oponenți, așa cum am făcut-o în Cupa României. Știm ce putem, calitatea jocului etalat confirmă că lucrăm bine, însă trebuie, obligatoriu, să eliminăm erorile personale”, a precizat Dan Roman, plecat în această săptămână la Chișinău, pentru cursurile Licenței B UEFA.

Amfitrionii mizează în acest joc și pe M. Țăranu și Al. Kiraly, reveniți la pregătire. În campionatul anterior, ocnamureșenii au pierdut clar disputele directe, ambele anul trecut, 0-4 în deplasare și un umilitor set de tenis (1-6, pe teren propriu, în noiembrie!). Contra echipelor din Alba, Unirea Ungheni a strâns în această toamnă două succese (1-0 cu CSU Alba Iulia, etapa trecută și 4-2 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia), respectiv o înfrângere (1-2 la Cugir, în runda inaugurală).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Energia Săsciori, primul eșec din retur, la Stremț | Victorii externe pentru Inter Unirea și Hidro Mecanica Șugag

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 26-a a Ligii 4 se remarcă acel 32-0 realizat de Performanța Ighiu, un scor record cu „lanterna roșie”. Voința Stremț a produs primul eșec din retur pentru Energia Săsciori, în final marcând și portarul Dragoș Pop. Liderul CIL Blaj a învins 13-0 pe CS Zlatna. Spicul Daia Română s-a impus în prelungiri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea