Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Mâine, ora 14.00, Metalurgistul Cugir – Sticla Arieșul Turda | Sub Drăgana, cine continuă seria imbatabilă?

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mâine, vineri, 29 noiembrie, de la ora 14.00, pe “Arena CSO”, în ultima etapă a turului a Seriei a 5-a a eșalonului terț se înfruntă vecinele de clasament Metalurgistul Cugir (locul 4, 23 de puncte) și Sticla Arieșul Turda (poziția a 5-a, 22 de puncte), grupări ce au uitat să piardă în ultimele două luni.

“Roș-albaștrii”, la ultima reprezentație a anului în fața propriilor suporteri, vor să termine cu un succes prima parte a campionatului, dar nu pot omite faptul că au în față un oponent extrem de periculos, în fapt singura echipă a seriei ce nu a pierdut în tur pe terenuri străine, turdenii lui Constantin Olariu adunând în deplasare 10 puncte (două victorii și 4 remize).

Gruparea condusă de antrenorul jucător Lucian Itu este pe val, într-o formă de zile mari, cu 4 victorii la rând, cea mai bună reprezentantă a Albei în acest campionat. Cugirenii au strâns 8 jocuri în care nu au cunoscut gustul eșecului (16 puncte din 24 posibile), ultima înfrângere fiind în etapa a 6-a (în 27 septembrie, 0-2 la Odorheiu Secuiesc), totalizând două luni invincibile (64 de zile).

Și oponenții se mândresc cu un parcurs de acest gen, în condițiile în care nu au mai pierdut din etapa a 5-a, 20 septembrie (0-1 acasă cu Sănătatea Cluj), acumulând în acest răstimp 15 din cele 27 de puncte puse-n joc, cu a doua defensivă a seriei (doar 13 goluri încasate), în precedentul joc înregistrându-se un egal, la Turda, cu liderul Fotbal Comuna Recea. În distribuția gazdelor vor reveni Bold și Vitinha, urmând să fie suspendat juniorul D. Casian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea