Rămâi conectat

Sport

Mâine, la Galtiu, Industria Galda – Unirea Ungheni | “Lanterna roșie” caută prima victorie din 2021

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda întâlnește mâine, în penultima rundă a eșalonului terț, la Galtiu, de la ora 17.00, pe Unirea Ungheni (în tur a fost 2-0 pentru nou-promovata din Mureș).

“Lanterna roșie” a Seriei a 9-a (5 puncte) a izbutit minunea etapa anterioară, la Zlatna, un rezultat aproape neverosimil, o remiză albă în derby “de Alba” cu Unirea Alba Iulia, primul punct din 2021, ce a venit după 9 eșecuri consecutive și aproape șase luni de la precedentul rezultat pozitiv (4-3, la Jucu, cu Sănătatea, în 28 octombrie), în urmă cu 198 de zile!!! Găldenii sunt cea mai modestă formație a Ligii a 3-a pe teren propriu în această ediție, cu 8 insuccese din tot atâtea partide, dar speră să spargă gheața împotriva ocupantei poziției a 4-a (23 de puncte), ce este însă în cădere liberă, a pierdut ultimele 4 jocuri, după ce visa chiar la locul secund.

Toate gândurile noastre se îndreaptă spre dubla de baraj. Acela este scopul nostru, pentru aceasta ne pregătim în această perioadă. Dar în același timp este firesc să ne dorim rezultate cât mai bune în cele două jocuri rămase”, a punctat antrenorul Radu Andone, ce are întregul efectiv la dispoziție, cu excepția lui Brânză (s-a supărat acum două etape că nu a fost introdus în teren și nu se mai prezintă).

Industria Galda de Jos și CS Ocna Mureș vor susține în 16 și 23 mai baraje de supraviețuire cu echipe din Liga a 4-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea