Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mâine, Corvinul Hunedoara – CSM Unirea Alba Iulia, dispută cu o favorită certă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce a ratat șansa de a se apropia la un punct de locul secund, prin remiza de pe „Cetate” cu Unirea Ungheni, în care au condus cu 2-0, însă au fost egalați, CSM Unirea Alba Iulia au parte de o descindere în fieful liderului Corvinul Hunedoara, adversar în compania căruia a pierdut toate întâlnirile din acest sezon, cu o medie de 3 goluri încasate.

Prima clasată mai are 3 etape la dispoziție pentru a pregăti primul baraj, probabil cu Gloria Bistrița, iar albaiulienii încearcă să ia puncte.  Cu 12 succese la rând și tot atâtea meciuri adjudecate în acest sezon împotriva reprezentantelor Albei, hunedorenii sunt favoriții cofruntării.

Îmi pare rău de rezultat și îmi asum faptul că am greșit schimbările. Am avut jocul în mână, însă nu am fost inspirat, am vrut să introduc jucători cu experiență, pentru a închide meciul, dar nu am reușit. Câtă vreme mai sunt șanse matematice, ne vom bate la locul secund”, a precizat Marcel Rusu, care are tot efectivul la dispoziție.

Hunedorenii s-au impus în ultimele 7 confruntări, primind un singur gol, iar ultima partidă adjudecată de albaiulieni a fost în 2018 (2-0 pe “Cetate”, în august)! În play off a fost 3-1 la Hunedoara și 3-0 pe „Cetate” în urmă cu două săptămâni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea