Mai mulți șoferi din Alba au fost prinți beți la volan! Sunt cercetați de polițiști

Mai mulți șoferi din Alba au fost prinți beți la volan! Sunt cercetați de polițiști

*Sâmbătă, 9 februarie 2019, în jurul orei 02.45, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localității Ampoița, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Meteș, județul Alba.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a valorii alcoolemiei.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

*Vineri, 8 februarie 2019, în jurul orei 19.15, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, împreuna cu Secția de Jandarmi Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din comuna Cergău, sat Cergău Mare, au oprit, pentru control, un autoturism, radiat din circulație din data de 18.01.2019, condus de un bărbat de 38 de ani, din Blaj, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe si punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

*Sâmbătă, 9 februarie 2019, în jurul orei 00.01, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, în timp ce acţionau la intersecția străzilor Aviator Gheorghe Olteanu cu Dorobanți, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sebeș, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

*Sâmbătă, 9 februarie 2019, în jurul orei 22.45, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Cîmpeni, în timp ce acţionau pe  Drumul Județean 750, din comuna Sohodol, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sohodol, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul orașului Cîmpeni, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Nevoie URGENTĂ de donatori la Centrul de Transfuzie Alba: Ce grupe de sânge au stoc insuficient

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba face un apel către cetățenii județului, pentru a dona de urgență sânge, în special cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română, sărbătorit la 98 de ani de reprezentanți ai Armatei Române și oficialități

Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română a fost omagiat la împlinirea venerabilei vârste de 98 de ani de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 ianuarie: Exponatul lunii la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Depozitul de bronzuri de la Gâmbaș

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 1100, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii ianuarie: Depozitul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a fost RENOVATĂ pentru iubitorii de carte, cu dizabilități

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este instituția publică de cultură care are rolul de a gestiona documente și baze de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice

Primăria Sebeș continuă procedurile reabilitarea şi revitalizarea Parcului Arini. Licitația pentru proiectare a fost publicată în sistemul de achiziții publice… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro