Rămâi conectat

Curier Județean

Mai mulți șoferi din Alba au fost prinți beți la volan! Sunt cercetați de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți șoferi din Alba au fost prinți beți la volan! Sunt cercetați de polițiști

*Sâmbătă, 9 februarie 2019, în jurul orei 02.45, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe raza localității Ampoița, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din localitatea Meteș, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a valorii alcoolemiei.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

*Vineri, 8 februarie 2019, în jurul orei 19.15, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, împreuna cu Secția de Jandarmi Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din comuna Cergău, sat Cergău Mare, au oprit, pentru control, un autoturism, radiat din circulație din data de 18.01.2019, condus de un bărbat de 38 de ani, din Blaj, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Blaj, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe si punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

*Sâmbătă, 9 februarie 2019, în jurul orei 00.01, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, în timp ce acţionau la intersecția străzilor Aviator Gheorghe Olteanu cu Dorobanți, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sebeș, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Sebeș, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

*Sâmbătă, 9 februarie 2019, în jurul orei 22.45, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției orașului Cîmpeni, în timp ce acţionau pe  Drumul Județean 750, din comuna Sohodol, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sohodol, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care, conducătorul auto a fost condus la Spitalul orașului Cîmpeni, în vederea recoltării a două probe biologice de sânge.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea