Rămâi conectat

Actualitate

Lupul paznic la oi: Un cioban din Jidvei a vândut o parte din turma ce i s-a dat în grijă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Jidvei, au întocmit acte premergătoare cercetării, sub aspectul comiterii infracţiunii abuz de încredere, faţă de T.P., de 46 de ani, cu domiciliul în această comună.

Potrivit reprezentantului IPJ Alba, din primele cercetări efectuate a rezultat că în perioada  26 august – 11 decembrie a.c., suspectul a fost angajat ca şi îngrijitor de animale de către un cetăţean din comuna Jidvei, care i-a dat în grijă 500 de oi. T.P. a profitat de faptul că angajatorul său a avut o problemă medicală şi nu a putut, pentru o perioadă, să verifice turma, şi a vândut 23 de oi la mai multe persoane din localitatea Veseuş iar banii obţinuţi şi i-a însuşit.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a suspectului şi recuperarea prejudiciului cauzat prin fapta sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea