Ziarul Unirea
 

Lupu Mădălin Miki, condamnat la ÎNCHISOARE pe VIAȚĂ de Tribunalul Alba, își așteaptă sentința definitivă. Dosarul crimei din Partoș, finalizat la Curtea de Apel Alba Iulia

Lupu Mădălin Miki, condamnat la închisoare pe viață de Tribunalul Alba, își așteaptă sentința definitivă. Dosarul crimei din Partoș, finalizat la Curtea de Apel Alba Iulia. Inculpatul a cerut modificarea pedepsei.

Curtea de Apel Alba Iulia a finalizat, miercuri, cercetarea judecătorească în dosarul crimei din cartierul Partoș din Alba Iulia și a rămas în pronunțare. Bărbatul în vârstă de 24 de ani, Lupu Mădălin Miki, nu a dorit să declare nimic în fața instanței, dar avocatul din oficiu al acestuia a solicitat modificarea sentinței pronunțate la Tribunal.

Instanța de fond l-a condamnat pe inculpatul judecat pentru omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată la închisoare pe viață. Lupu Mădălin Miki a formulat apel și a cerut condamnarea la o pedeapsă care poate fi cuantificată în ani.

Potrivit legislației penale românești, un inculpat poate fi condamnat la maximum 30 de ani de închisoare, următoarea limită fiind cea a detenției pe viață. Sentința Curții de Apel va fi definitivă.

CITEȘTE ȘI: Condamnare spectaculoasă: Închisoare pe viaţă pentru Lupu Mădălin Miki, autorul crimei terifiante din Partoș care a zguduit Alba Iulia

Lupu Mădălin Miki este recidivist şi are locuinţa de domiciliu în judeţul Botoşani. Acesta este autorul omorului calificat, al tentativei de omor calificat şi al tâlhăriei calificate din 14 iulie 2017, infracţiuni săvârşite la Alba Iulia, într-o locuinţă din cartierul Partoş. Una dintre victime, o femeie de 80 de ani, a murit în urma loviturilor primite, iar fiul acesteia, de 53 de ani, a scăpat din mâinile agresorului cu răni foarte grave.

Pe lângă condamnarea la detenţie pe viaţă, Lupu Mădălin Miki a fost obligat să plătească bărbatului rămas în viaţă suma de 250.000 de lei daune morale și circa 82.000 lei daune materiale către Spitalul Județean Alba. După crima de la Alba Iulia, tânărul a mai comis un omor în Botoșani, pentru care a fost condamnat definitiv la 18 ani de închisoare.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: RECONSTITUIREA CRIMEI din Partoș. Cum ar fi ajuns atacatorul, Miki Lupu, în Alba Iulia și cum a produs grozăvia. Vecinii sunt îngroziți și spun că nu mai pot dormi  

„Inculpatul Lupu Mădălin Miki a pătruns fără drept în curtea şi în casa victimei D.C. – în vârstă de 80 de ani şi a fiului acesteia, persoana vătămată D.C.O. – în vârstă de 53 de ani, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari, şi cu picioarele, în zona capului şi a pieptului, sustrăgând din casa locuinţei acestora suma de aproximativ 4.300 de lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D.C. şi la internarea medicală de urgenţă a persoanei vătămate D.C.O.”, a precizat, la momentul trimiterii în judecată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

spetsnaz 18 iunie 2018 at 12:10

Daca erai in alta parte vierme,….GLONTUL “REDUCEA”,….sentința ta !!!

codru 18 iunie 2018 at 15:09

Creștinește ar fi să ne rugăm pentru victimă și pentru el.
Doamne ajută!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...