Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: RECONSTITUIREA CRIMEI din Partoș. Cum ar fi ajuns atacatorul, Miki Lupu, în Alba Iulia și cum a produs grozăvia. Vecinii sunt îngroziți și spun că nu mai pot dormi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Principalul suspect în cazul crimei din cartierul albaiulian Partoș, Mădălin Miki Lupu, a fost adus vineri, în jurul orei 11.00, la casa de pe strada Regimentul V Vânători unde a comis grozăvia, pentru reconstituire. Bărbatul și-a recunoscut fapta și le-a povestit anchetatorilor, pas cu pas, cum a a omorât-o pe femeia în vârstă de 80 de ani și cum l-a atacat pe fiul acesteia.

Se pare că ucigașul ar fi ajuns în Alba Iulia întâmplător. Acesta ar fi fost luat ”la ocazie” din Reșița cu o mașină, pe drum s-ar fi certat cu șoferul, iar acesta l-ar fi lăsat în drum. Așa ar fi ajuns în cartierul albaiulian Partoș, unde a comis oribila crimă în scopul de a sustrage bani și bunuri din casă.

După ce ar fi dat câteva ture prin zonă și a evaluat casele, bărbatul și-a ales ca țintă locuința familiei Drâmbărean. Acesta ar fi mers pe lângă casă, pe un teren și a intrat în curte prin grădina din spate, sărind gardul.

Prima dată ar fi întâlnit-o pe femeie în spațiul dintre curtea și grădina casei și ar fi lovit-o violent cu o piatră în cap, pe urmă l-ar fi atacat pe fiul acesteia și apoi ar fi intrat în casă, de unde a furat bani și alte bunuri.

Potrivit anchetatorilor, ucigașulle-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari și cu picioarele, în zona capului și a pieptului, sustrăgând din casa locuinței acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum și obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cauzându-le leziuni grave care au condus la decesul victimei D. C. (80 de ani) și la internarea medicală de urgență a persoanei vătămate D. C. O, fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani.”

Crima comisă a șocat, prin cruzimea sa, pe toată lumea, iar vecinilor mai că nu le vine să creadă că atacatorul a fost prins. Una dintre vecine spune că, de frică, și-a chemat ginerele să doarmă noaptea cu ei

Vâzănd că mișună din nou oamenii legii și presa pe la poarta casei unde a fost comisă crima, vecinii au ieșit curioși la poartă pentru a-l vedea și ei pe ”monstrul„ care a ucis-o pe Camelia Drâmbărean, ”Nela” cum i se spunea, și l-a rănit pe băiatul acesteia, Călin.

Întrebată dacă a stat cu teamă zilele acestea, una dintre vecine spune că nu a putut dormi și că și-a chemat o rudă să doarmă la ei, pentru a se simți mai în siguranță.  ”Am chemat ginerele să doarmă cu noi”, a spus aceasta, precizând că atacatorul putea intra oriunde, și că așa a fost să fie.

Chiar și după ce a văzut criminalul, despre care a spus că are părul mare și că se vede că nu e un om de încredere, doamnei nu îi vine să creadă că a fost prins și părea că încă stă cu teamă, după șocul pe care l-a avut zilele acestea.

Vecin: ”După mine, atacatorul ar trebui împușcat!”

Soțul vecinei spune că atacatorul s-ar fi plimbat prin zonă și ar fi ales casa respectivă și pentru că era doar femeia și fiul acesteia în curte, iar grădina era mai „mascată”.

”S-a plimbat pe aici, pe ulița aia, sunt camere de vederi pe aici. Și-a ales casa asta că a văzut că  e numai o bătrână și băiatul, și, ce o fi zis: e lume mai puțină(…)și mai mascată grădina lui. Nu știu dacă ați văzut, are foarte mulți pomi, cucuruz pe acolo.. e densitate mare în grădina lui”, a spus vecinul, Gheorghe N.

Întrebat ce pedeapsă ar merita criminalul, acesta a spus: ”După mine ar trebui împușcat, dar nu e legea aia. A mai omorât și o femeie la ei în Botoșani. Ăsta s-a dat la omorât oameni așa…”.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus la data de 21.07.2017, punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului LUPU MĂDĂLIN-MIKI, în vârstă de 24 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată. Vedeți AICI comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

[nggallery id=4348]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea