Luptător, model la Botezatu sau antrenor de fitness la Clubul lui Ion Ţiriac? Despre ce albaiulian este vorba

Dragomir01În timp ce unii se rezumă la un singur job şi fac carieră într-un singur domeniu, un albaiulian a ajuns să cunoască gustul succesului în trei domenii diferite, dar în acelaşi timp complementare. În vârstă de 22 de ani, Rareş Dragomir a câştigat, la vârsta de 17 ani, titlul de Vicecampion Naţional la box, iar câţiva ani mai târziu a fost unul dintre modelele celebrului designer vestimentar, Cătălin Botezatu.

Student la Facultatea de Kinetoterapie, din cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti, Rareş a absolvit cursurile centrului Fitness Scandinavia devenind instructor cu acte în regulă. Pasul spre fitness l-a făcut din pasiune, fiind un domeniu care are legătură cu facultatea pe care o face şi cu masterul pe care doreşte să îl urmeze, Nutriţie şi dietetică. Înainte de a începe cursurile de antrenorat albaiulianul a „cochetat” din nou cu „prima iubire”, fiind aproape să ajungă într-un circuit de K1, dar a preferat o viaţă echilibrată şi liniştită, iar luptele să rămână la stadiul de pasiune.

ELIT

Reprezentanţii a două săli din Bucureşti l-au „curtat” pe albaiulian. Este vorba despre Centrul 168 Sport Fashion şi Stejarii Contry Club, considerat de unii cel mai exclusivist Club Sportiv de Fitness şi SPA deţinut de afaceristul Ion Ţiriac. Rămâne însă de văzut care va fi alegerea, unde şi pe cine va antrena acesta.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

Plictiseala 12 martie 2014 at 23:30

Este o stire?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...