Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Luptător, model la Botezatu sau antrenor de fitness la Clubul lui Ion Ţiriac? Despre ce albaiulian este vorba

Dragoş Suciu

Publicat

în

În timp ce unii se rezumă la un singur job şi fac carieră într-un singur domeniu, un albaiulian a ajuns să cunoască gustul succesului în trei domenii diferite, dar în acelaşi timp complementare. În vârstă de 22 de ani, Rareş Dragomir a câştigat, la vârsta de 17 ani, titlul de Vicecampion Naţional la box, iar câţiva ani mai târziu a fost unul dintre modelele celebrului designer vestimentar, Cătălin Botezatu.

Student la Facultatea de Kinetoterapie, din cadrul Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti, Rareş a absolvit cursurile centrului Fitness Scandinavia devenind instructor cu acte în regulă. Pasul spre fitness l-a făcut din pasiune, fiind un domeniu care are legătură cu facultatea pe care o face şi cu masterul pe care doreşte să îl urmeze, Nutriţie şi dietetică. Înainte de a începe cursurile de antrenorat albaiulianul a „cochetat” din nou cu „prima iubire”, fiind aproape să ajungă într-un circuit de K1, dar a preferat o viaţă echilibrată şi liniştită, iar luptele să rămână la stadiul de pasiune.

Reprezentanţii a două săli din Bucureşti l-au „curtat” pe albaiulian. Este vorba despre Centrul 168 Sport Fashion şi Stejarii Contry Club, considerat de unii cel mai exclusivist Club Sportiv de Fitness şi SPA deţinut de afaceristul Ion Ţiriac. Rămâne însă de văzut care va fi alegerea, unde şi pe cine va antrena acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea