Ziarul Unirea
 

Lupi flămânzi în zona Lupșa

Lupi flămânzi în zona Lupșa.

Haitele de lupi flămânzi au dat atacul la vânat în pădurile înzăpezite ale comunei Lupșa și pe fondul forestier de pe Muntele Mare, de la limită cu județul Cluj, rărind efectivele de cerbi și mistreți, fără ca Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Alba să poată interveni legal, deoarece lupul este o specie protejată prin lege, ne-a declarat Bogdan Dragomir, directorul AJVPS Alba.

El a spus că fiarele atacă în special purceii de mistreți, care sunt hrana lor preferată, de la începutul iernii fiind semnalate aproximativ 10 cazuri, dar vânătorii au depistat aprope săptămânal și ciute sau chiar cerbi uciși de lupi.

Având în vedere că acum lupii se pot hrăni cu animale sălbatice, directorul Bogdan Dragomir a precizat că deocamdată nu au fost raportate atacuri la gospodăriile localnicilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Ivan 2 februarie 2018 at 18:46

Si cam ce ar fi normal sa manance lupii iarna ? Spaghete ?

Uzo 3 februarie 2018 at 6:51

Seriooooos!????lupii mananca animale salbatice ? Eu credeam câ mâncă si ei cilivizat de la șaormarie….fmm

Ics 3 februarie 2018 at 9:02

În fiecare an , toamna, se plâng oamenii ca le intră porcii mistreți si capriorii in culturi. Acum, când le-a aparut un dușman din mediul lor, s-a trezit compasiunea in oameni… Sau sunt îngrijorați vânătorii ca nu le mai rămâne lor ceva de împușcat??!! Lăsați bre ca si hoiturile rămase de la lupi sunt bune pentru voi. Doar si asa…vanatul trebuie lasat sa se macereze cateva zile.

un pescar 3 februarie 2018 at 13:45

Foarte inteligente postarile… Ma minunez , dar suntem romani si ne meritam soarta. Poate vor intra in gospodariile bunicilor vostri ,. scufite rosii ce sunteti… si nu va veni vanatorul…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...