Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

LUNI| PROTEST la Casa Județeană de Pensii Alba: Ce doleanțe au salariații

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

LUNI| PROTEST la Casa Județeană de Pensii Alba: Ce doleanțe au salariații

Angajații Casei Județene de Pensii (CJP) Alba vor protesta mâine, 6 noiembrie, timp de câteva ore. Sindicaliștii cer să aibă salarii egale cu angajații Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), având aceleași condiții de muncă.

Protestul va avea loc în fața sediului CJP Alba, începând cu ora 10:00. Sindicaliștii vor purta pancarte cu mesaje precum „Vrem salarii egale cu CNPP!” sau „Stop crizelor de personal!”.

Angajații CJP Alba solicită și creșterea numărului de angajați

În plus față de creșterea salariilor, sindicaliștii de la CJP Alba solicită și creșterea numărului de angajați. Aceștia spun că, în prezent, există un deficit de personal, ceea ce duce la suprasolicitarea celor care sunt în prezent în sistem.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

14-15 mai 1970| Inundațiile din Alba Iulia: ”Când mă voi întâlni cu vreun ostaş, îmi voi scoate, cu respect pălăria”. Mărturie din Ziarul Unirea despre clipele dramatice de acum 53 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

14-15 mai 1970| Inundațiile din Alba Iulia: ”Când mă voi întâlni cu vreun ostaş, îmi voi scoate, cu respect pălăria”. Mărturie din Ziarul Unirea despre clipele dramatice de acum 53 de ani Una dintre cele mai grave calamități naturale din istoria contemporană a României, inundațiile din anul 1970, când apele au lovit și 25 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea