Rămâi conectat

Actualitate

Luni, la Casa de Cultură Cugir: Conferinţa „Războiul împotriva familiei: înstrăinare, conflicte şi divorţ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Casa Orăşenească de Cultură din Cugir găzduieşte luni, 1 aprilie, începând cu ora 18.00, Conferinţă cu tema: „Războiul împotriva familiei: înstrăinare, conflicte şi divort”.

Evenimentul este organizat de Asociaţia ,,ProLogos” şi Casa de Cultură şi îl are ca invitat pe cunoscutul biofizician Virgiliu Gheorghe, doctor în bioetică al Universităţii Aristotel din Tesalonic, Grecia. El este autorul cărţii Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor, Ştiinţa şi războiul sfârşitului lumii. Faţa nevăzută a televiziunii, efectele televiziunii asupra minţii umane şi Pornografia, maladia secolului XXI.

Conferenţiarul îşi propune ca în cadrul întâlnirii cu publicul de la Cugir să dea răspuns la o întrebare care i se pune tot mai des: „Întemeierea unei familii este, în zilele noastre, un act de curaj?” O întrebare la care, tot invitatul are deja un răspuns: ,,Da, în condiţiile în care în Europa, 58% dintre familii divorţează sub presiunea culturii moderne, iar împotriva familiei se duce un război, în care cuplurile cad, aşa cum cad pe front soldaţii”.

Dar, mai multe amănunte despre această interesantă temă, auditoriul poate afla cu prilejul participării la Conferinţa pe care o va susţine luni, biofizicianul Virgiliu Gheorghe.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea