Lungimea midi şi maxi, tendinţe în moda 2012

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Colecţia de primăvară-vară a lui Riccardo Tisci pentru casa de modă Givenchy este inspirată de misterioasă lume a creaturilor de pe fundul mării. Ca muze a avut femeile fascinante, cu o atitudine uşor apatică, aflate pe malul mării în timpul unui răsărit de poveste. Influenţele sunt mai degrabă mixturi între sirene şi elemente de surf, decât romantice. Bogată în contraste, imaginea finală este explorată cu îndrăzneală şi inovaţie.
Lungimile folosite de designer sunt cele midi sau cele trecute de genunchi, iar materialele folosite sunt din bumbac, piele de şarpe, tricot, lâna şi paiete şi chiffon.
Tisci se joacă foarte mult cu croielile masculine şi cele feminine, îmbinându-le într-un stil armonios cu care casa de modă Givenchy ne-a obişnuit. Sacouri cu tăieturi perfecte, bine definite, veste oversized, purtate peste pantaloni skinny, rochii cu materiale de chiffon suprapuse, sunt câteva dintre elementele care cuceresc privirea.
Când vine vorba de încălţăminte, sandalele stiletto cu toc înalt şi bareta la gleznă, în nuanţe metalice sunt accentele sexy folosite de designer, pentru a contrasta cu croielile masculine ale unor ţinute.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419