Luis Vlădoiu – un nou preşedinte pentru CA al SC Fabrica de Arme Cugir

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Consiliul de Administraţie al Fabricii de Arme din Cugir va avea un nou preşedinte, cel mai probabil Luis Vlădoiu, fost expert în cadrul AVAS, în prezent expert în cadrul Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI). OPSPI derulează în numele Ministerului Economiei activităţile legate de exercitarea calităţii de acţionar al statului la societăţile şi companiile naţionale. Luis Vlădoiu a fost desemnat în trecut de AVAS ca administrator special al societăţilor Nicolina Iaşi, în 2009, al SC Mechtel Târgovişte, al Societăţii Comerciale Institutul Naţional al Lemnului SA Bucureşti în 2010, etc etc. Luis Vlădoiu îl va înlocui pe fostul preşedinte al CA al FAC, Ion Turluianu (fost director adjunct în cadrul Direcţiei Generale de Apărare şi Probleme Speciale). Turluianu a avut o carieră destul de scurtă la Fabrica de Arme Cugir, fiind desemnat ca preşedinte al CA al SC Fabrica de Arme Cugir în 2 decembrie 2010. Odată cu Turluianu au mai fost numiţi (prin ordinul ministrului Economiei) ca reprezentanţi ai CN Romarm în AGA filialei SC Fabrica de Arme Cugir Nicolae Truţă (consilier judeţean PDL) şi Emil Mateescu (PDL Cugir), ca reprezentant al statului în aceeaşi AGA. Tot atunci, Marian Gâlceavă (un specialist în industria de apărare, probabil tot pe filiera PDL) a fost numit membru în AGA al FAC. Se pare că Turluianu şi-a depus demisia, invocând probleme de sănătate. Este de aşteptat ca numirea lui Luis Vlădoiu să aducă o oarecare reformare în situaţia deloc roză de la Fabrica de Arme Cugir. Sau poate că nu….
Nicoleta IDITA-TOMUŢA

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

7 Comentarii

adi 23 august 2011 at 11:48

in romania nu exista deloc echidistanta in realizarea unor articole de presa atat timp cat iti urmaresti propriul interes si atat timp cat nimeni nu se autosesizeaza cu privire la manipularea citititorilor. De mult timp am observat incercarile de denigrare la adresa membrilor si partidului pdl venite periodic din partea acestui josnic jurnalist a carui nume nici nu vreau sa-l pronunt. P.S. pacat ca nu esti lasata sa scrii bolduit pdl ca ai scris cu litere mari sa vada toata lumea.

adi 23 august 2011 at 11:57

tipic jurnalistului in cauza daca nu e un comentariu pe placul ei nu se posteaza ca pe vremea comunistilor. nu mai vorbiti de altii uitati-va la voi in curte prima data.

admin 23 august 2011 at 12:20

pot sa stiu si eu care-i problema?

LE

daca nu ai mai folosi cuvinte pretioase precum „manipulare„, ai avea surpriza de a-ti vedea comentariul publicat „din prima”.

adi 23 august 2011 at 13:06

deci incredibil voi aveti tupeul sa publicati un astfel de articol josnic si eu pe un forum nu am voie sa folosesc un cuvant „pretios”. si in al doilea rand bag seama ca tu stii foarte bine situatia dinautru a fac-ului, cum se fac numiri in consilii de administratie si multe altele. 3 surse atat iti spun 3 surse.

admin 23 august 2011 at 14:18

ba ai voie sa folosesti. atita insa ca DACA folosesti, comentariul tau nu apare automat (am explicat problema asta de atitea ori pe forum)… in schimb, automat te inflamezi tu…

personal, nu-s (si nu vreau sa fiu) la curent cu nici o numire in vreun CA. nu ma confunda cu semnatara articolului…

NIK 23 august 2011 at 17:24

O ADUNATURA DE ,,GUNOAIE ,,DE NIMENI IN DRUM <<<<<>>>>>>

NIK 23 august 2011 at 17:25

SPAGARII DIN PDL

Comentariile sunt oprite