Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Lui Călin Potor şi lui Mircea Hava le fug procentele de sub picioare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vrem să clarificăm prin acest comunicat poziţia noastră referitoare la declaraţiile făcute astăzi de domnul Călin Potor prin intermediul presei şi de domnul Mircea Hava în mod direct, ieri, în întâlnirea sa cu Dorin Şerdean – la Oarda de Sus.
Partidul Poporului Dan Diaconescu a desfăşurat şi desfăşoară o campanie pozitivă în tot judeţul Alba, fiind singurul partid serios care prin reprezentanţii săi nu a atacat decât proasta administraţie a PDL şi lipsa de soluţii a USL. Nici candidatul nostru la primărie Dorin Şerdean şi nici Ion Marincaş nu au făcut referinţe publice la nivelul personal sau familial în competiţia cu candidaţii PDL şi USL.
Dorin Şerdean – „Este evident că scăderea în simpatia publică şi intenţia de vot pe care domnul Hava şi domnul Potor o înregistrează de la o zi la alta în această campanie îi îndeamnă să facă gesturi pripite. Calin Potor m-a atacat fără bază logică astăzi într-o conferinţă de presă, iar domnul Hava mi s-a plâns de telefoane care demascau relaţia de rudenie cu domnul Potor, în scurta întâlnire pe care am avut-o cu el în Oarda de Sus ieri.
Eu nu joc la mize mici, PP-DD dovedeşte forţă în fiecare săptămână, am adus în Alba Iulia corporaţii de primă mână în lume, am arătat albaiulienilor că suntem singurul partid din Alba care are o uşă deschisă la marii investitori din Israel, Uniunea Europeană sau China. În parteneriatele publice-private, dacă ele vor avea loc, vom respecta legea şi toţi paşii normali de la intenţie la investiţie. Nu înlocuim firmele lor cu firmele noastre, cum declară domnul Potor, ci punem nişte companii serioase în slujba oraşului şi a judeţului.
Domnul Potor şi domnul Hava şi-au dat la picioare toată campania, eu nu am intrat în acest joc mărunt. Îmi respect adversarii, însă aceştia nu au nici o soluţie pentru albaiulieni. Ca un element pitoresc, şi părinţii mei au primit telefoane – mama m-a sunat revoltată că nu ştia că Hava şi Potor sunt naş şi fin, adică aceeaşi familie, şi că a primit un apel telefonic anonim care demasca această relaţie de rudenie. Nu mi-a spus nimic de dosarul dlui Hava. Să lăsăm Justiţia să decidă, iar pentru 10 iunie, să îi lăsăm pe albaiulieni.
PP-DD pledează pentru o campanie serioasă, bazată pe propuneri concrete, nu pe denigrarea adversarilor. Aşa cum am promis, peste două zile, invitaţii noştri la Alba Iulia se numesc Shanghai Construction Group, cea mai mare corporaţie din lume specializată în construcţii.
Vă vom oferi detalii utile din timp.

Biroul de presă PP-DD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea