Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ludovic Orban: ”Parlamentarilor PSD-ALDE care votează moțiunea de cenzură le oferim șansa unei reabilitări, pentru că în ultimii doi ani au dus țara la dezastru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Președintele PNL Ludovic Orban a reluat apelul către parlamentarii tuturor partidelor politice, de a vota moțiunea de cenzură depusă azi. Liderul liberal prezent, vineri, la Alba Iulia, la o conferință de presă, alături de Raluca Turcan și Mircea Hava, a declarat că, votând moțiunea, parlamentarii Puterii ar avea șansa să se reabiliteze politic și să recâștige încrederea alegătorilor, distanțându-se de cei care în ultimii doi ani au dus țara la dezastru.

”Orice parlamentar din zona guvernamentală care va vota moțiunea de cenzură, incusiv în planul imaginii personale va fi foarte apreciat, pentru că a avut curajul și votează în conformitate cu așteptările majorității zdrobitoare a electoratului românesc. Gândiți-vă că, la ora actuală, 82 – 83% dintre cetățeni consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită. Încrederea în actualull guvern este sub 20%. Este cea mai mică încredere care a existat vreodată într-un guvern, în România ultimilor 28 de ani”, a declarat Orban.

În opinia sa remanierea guvernamentală chiar înainte de preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene a fost o greșeală deoarece noii miniștri nu vor avea timp să se familiarizeze nici cu problemele ministerelor pe care le conduc, nici cu dosarele Uniunii Europene pe care trebuie să le negocieze.

”Eu mă îndoiesc sincer că cei care conduc astăzi destinele diferitelor ministere, care vor conduce consiliile ministeriale ale Uniunii Europene, vor fi capabili să înțeleagă aceste importante proiecte de reglementare și mai ales să se bată ca proiectele respective să conțină reglementări care să vină în ajutorul României.

Conferința de presă susținută de Ludovic Orban, Raluca Turcan și Mircea Hava poate fi văzută integral AICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea