Ludovic Orban: ”Parlamentarilor PSD-ALDE care votează moțiunea de cenzură le oferim șansa unei reabilitări, pentru că în ultimii doi ani au dus țara la dezastru”

Președintele PNL Ludovic Orban a reluat apelul către parlamentarii tuturor partidelor politice, de a vota moțiunea de cenzură depusă azi. Liderul liberal prezent, vineri, la Alba Iulia, la o conferință de presă, alături de Raluca Turcan și Mircea Hava, a declarat că, votând moțiunea, parlamentarii Puterii ar avea șansa să se reabiliteze politic și să recâștige încrederea alegătorilor, distanțându-se de cei care în ultimii doi ani au dus țara la dezastru.

”Orice parlamentar din zona guvernamentală care va vota moțiunea de cenzură, incusiv în planul imaginii personale va fi foarte apreciat, pentru că a avut curajul și votează în conformitate cu așteptările majorității zdrobitoare a electoratului românesc. Gândiți-vă că, la ora actuală, 82 – 83% dintre cetățeni consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită. Încrederea în actualull guvern este sub 20%. Este cea mai mică încredere care a existat vreodată într-un guvern, în România ultimilor 28 de ani”, a declarat Orban.

În opinia sa remanierea guvernamentală chiar înainte de preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene a fost o greșeală deoarece noii miniștri nu vor avea timp să se familiarizeze nici cu problemele ministerelor pe care le conduc, nici cu dosarele Uniunii Europene pe care trebuie să le negocieze.

”Eu mă îndoiesc sincer că cei care conduc astăzi destinele diferitelor ministere, care vor conduce consiliile ministeriale ale Uniunii Europene, vor fi capabili să înțeleagă aceste importante proiecte de reglementare și mai ales să se bată ca proiectele respective să conțină reglementări care să vină în ajutorul României.

Conferința de presă susținută de Ludovic Orban, Raluca Turcan și Mircea Hava poate fi văzută integral AICI

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

carcotas 14.12.2018 at 20:54

Da,aveti dreptate,doamna Turcan,a fost scolita la Moscova,deci ar fi cea mai recomandata sa conduca un minister,al Uniunii Europene,guvernul PSD,este praf,avem a doua cea mai mare crestere economica di Europa,dupa Malta,avem pentru prima data un PIB de peste 1000 de miliarde,ar fi cazul sa revina PDL,cu Videanu,care dubleaza borduri in Bucuresti,Udrea ,sa reactiveze politica procentului de 10 % spaga ,sa resusciteze ANRP,acolo s-au facut banii domnilor,de unde bani de spitale,pansament in spitale,cotroceniul si-a pus instalatie de degivrare burlane de 55000 de euro,PSD ,ne mai trebuie noua,treziti-va mai romanilor odata ,doar avem si noi vestele noastre,este adevarat le folosim in alte scopuri,,,,voi vorbiti de masterplanuri,de ani buni va chinuiti sa reabilitati DJ 107K,Galda -Mogos,in septembrie era tot PNLul la Roica,atunci incepeau lucrarile,dar s-au impotmolit din nou ,de vina sunt broastele bata-le vina,acum carcotasii va intreaba din nou ,pe candsa va mai cautam pe le Roica,

stef 16.12.2018 at 17:30

La voi nu au fost si nu sunt bani de pensii de salarii.Pentru ce dracu sa va voteze romanii?.

Marinela Kontlel Mann 18.12.2018 at 11:20

La Alba iulia, draga Orban, sau orice politician, sa ne spuneti ce faceti sa scapati oamenii din Alba Iulia si Sebes de poluarea groaznica care-i imbolnaveste de kancer. de 11 ani si mai bine.
Cu motiunea, mintiti natiunea si nu ne scapati de poluraea kancerigena de pe platforma industriala din Sebes.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...