Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ludovic Orban, despre stagnarea numărului crescut al infectărilor cu COVID-19: „Există o minoritate care nu respectă regulile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni seara, premierul Ludovic Orban, după o vizită de lucru în mai multe spitale din Capitală, a declarat că numărul infectărilor nu scade din cauza unei minortăți care nu respectă regulile de protecție.

Premierul a explicat că numărul infectărilor nu poate scădea deoarece „există o minoritate care nu respectă regulile”.

„Cu siguranță ar fi trebuit (n.r. creșterea cuantumului amenzilor). În perioada stării de urgență am avut amenzi mari, ele și-au arătat efectul, pentru că gradul de conformare a fost foarte bun, ne-au fost anulate practic toate amenzile prin decizia Curții Constituționale.

Curtea Constituțională a stabilit că noi nu putem să mărim cuantumul amenzilor, lucrul acesta poate să îl facă numai parlamentul, care, parlamentul a stabilit actualul nivel al amenzilor”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea