// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ludovic Orban, despre listele de candidați PNL la Europarlamentare: ”Încă nu sunt gata, dar pot să vă spun cu precizie, în Anul Centenarului, domnul Hava e fruncea!”

Deși listele cu candidați la Europarlamentare nu sunt definitivate, se pare că Mircea Hava, primar al municipiului Alba Iulia și președinte al PNL Alba stă foarte bine în sondajele interne ale partidului. Întrebat, la conferința de presă de la Alba Iulia despre locul pe care îl va ocupa edilul pe aceste liste, președintele PNL Ludovic Orban a răspuns: ”Încă nu sunt gata, dar pot să vă spun cu precizie că în Anul Centenarului, domnul Hava e fruncea!”.

”E o procedură care nu este foarte simplă. De altfel se știe că noi realizăm și o cercetare sociologică extrem de ampllă, în care încercăm să identificăm percepția românilor asupra instituțiilor europene, ce așteaptă românii de la cei pe care îi trimit să reprezinte România la nivelul instituțiilor europene. De asemenea, vedem și percepția liderilor partidului și, evident, la baza deciziei pe care o vom lua privind componența finală a listei vor sta foarte multe argumente. Nu hotărăsc eu, este rezultatul unei dezbateri democratice, dar pot să vă spun cu precizie că, în Anul Centenarului, domnul Hava e fruncea”, a declarat Orban.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Ludovic Orban, despre listele de candidați PNL la Europarlamentare: ”Încă nu sunt gata, dar pot să vă spun cu precizie, în Anul Centenarului, domnul Hava e fruncea!”

  1. marius 15.12.2018 la 19:32

    Se zvoneste ca PNL-ul doreste sa inlocuiasca protestele ” Vestelor galbene” cu protestul :” Pantalonilor maro” O fi adevarat?